fbpx

Zaposleni lopovi

Provalnik iz trgovine odnio cigarete, suhomesnate proizvode i novac

Zadarska policija traga za provalnikom koji je tijekom noći s petka na subotu opljačkao trgovinu mješovite robe u Briševu. Lopov je iz trgovine odnio razne vrste cigareta, suhomesnate proizvode i nešto novca što je našao u blagajni. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dolijala dvojica kradljivaca benkovačkog pločastog kamena

Dvojica Benkovčana u dobi od 31 i 37 godina zaradila su kaznene prijave zbog krađe benkovačkog pločastog kamena. Muškarci su u subotu privedeni na kriminalističko istraživanje u policijske prostorije gdje su im policajci uspjeli dokazati krađu.

Pridražaninu iz kuće ukraden televizor

U protekla dva dana nepoznati počinitelj provalio je u kuću u vlasništvu 67-godišnjaka iz Pridrage i ukrao mu televizor vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Provalnik odnio cigarete iz benzinske postaje

Razne cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna ukrao je još uvijek nepoznati lopov koji je provalio u prostoriju benzinske postaje u Stankovcima. Krađa se dogodila pod okriljem noći sa subote na nedjelju. Policija traga za provalnikom protiv kojeg je Državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Izvor: Zadarski list