fbpx

5 načina kako nositi tajice

Udobno i chic!

Tajice su postale jedan od onih odjevnih komada koji u svom ormaru ima svaka žena. Neke od nas nose ih u teretanu ili samo kada se bave sportom, druge ih obožavaju kombinirati uz tunike za ležerne kombinacije, a treće ih nose za večernje izlaske. U 2012. godini tajice su bile pristune, no nisu bile popularne kao godinu prije.

desktop72

U 2013. godini one opet dolaze visoko na tron i postaju nezaobilazne u svim odjevnim kombinacijama. Kako ih kombinirati u ovim hladnim mjesecima? Prije nekoliko godina obožavali smo ih nositi uz haljine, a taj trend ove se godine vratio na velika vrata! Birajte primjetne modele i slažite otkačene odjevne kombinacije s tajicama i mini haljinama. Ležerno ih kombinirajte s toplim pletivom, predimenzioniranim vestama i pamučnim majicama koje izgledaju kao da su posuđene iz muškog ormara.

desktop73

Tajice funkcioniraju i u poslovnim kombinacijama, no ako ih želite nositi na posao birajte modele od čvrstih materijala koji izgledaju više kao hlače.
Tajice u 2013. godini postaju jedan od onih komada koji će nositi svi pa svakako iz ormara izvucite svoj najdraži model ili nabavite pravovremeno nove, neobične tajice!

Izvor: fashion.hr