fbpx

Boho stil je odličan u hladnim mjesecima

Donosimo vam tri zanimljiva stylinga

Boho nas uvijek asocira na ikonu stila Kate Moss, stilisticu Rachel Zoe, karizmatičnu Isabel Lucas i Lou Doillon pa vam danas donosimo tri zanimljiva stylinga kako da ovaj stil nosite u zimskim mjesecima. Brojne trendseterice preferiraju boho kombinacije u toplim mjesecima, no boho je zapravo najzanimljiviji u hladnim mjesecima jer iziskuje slojevito odijevanje.

Nabavite šarenu maxi haljinu koja se u hladnim mjesecima nosi na guste hulahopke i tople gležnjače u nekoj pastelnoj boji. Kombinaciji dodajte motorističku jaknu ili neki vintage model od kože u boji crvenog vina, boji karamele ili bezvremenskoj smeđoj. Zlatni nakit i velika smeđa torba su obavezni modni dodaci za ovakve kombinacije.

m08ilaxzhgwopcltvbdqboqvh6yaqn-lq3xoaym9j9w

Nama najdraža boho kombinacija je ona u kojoj glavnu riječ ima toplo krzno. Bundu od mekanog krzna prebacite preko svoje maxi haljine i ukrasite se crnim modnim dodacima. Ovaj styling je savršen za večernji izlazak.

 y70jtutnqugsh-o4zcfe0vfzp3vhfbdzu3hmv-zwemo
Dnevna boho kombinacija je spoj suknje midi dužine, majice retro izgleda i ravnih cipelica muškog modela. Preko cijele kombinacije dolazi kaput u primjetnoj boji koji izgleda kao da ste ga izvukle iz maminog ili bakinog ormara.

nlamebo0ghcpbglks8id3bumeb7mczvlx-xqvy4esuq

 

Izvor: fashion.hr