fbpx

Modrićeve poteškoće u Realu podigle su Manchester United, Chelsea i City na noge

Britanski tabloid Mirror iskoristio je ispovijest hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića kako bi kreirao priču o njegovom povratku u englesku Premierligu, nakon, zasada, neuspjele avanture u madridskom Realu.

– Modrić je proglašen najgorim transferom Primere u 2012. godini nakon što je za 33 milijuna funti prešao u redove Real Madrida iz Tottenhama. S obzirom na poteškoće u privikavanju na život u Španjolskoj, Modrić je uzbunio tri ponajbolja kluba Premierlige – započinje Mirror svoju priču.

– Prema našim izvorima u Hrvatskoj, Modrić bi razmotrio opciju povratka u Premierligu, a to bi vrlo lako moglo zaintrigirati Chelsea i dva Manchestera. Londonski je klub pokušao dovesti hrvatskog veznjaka 2011. godine, no to se ipak nije dogodilo -prenosi Mirror.

– S obzirom da je Frank Lampard na izlaznim vratima Samford Bridgea, Chelseaju je potreban novi čovjek u sredini. Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson već je duže vrijeme veliki Modrićev štovatelj, a s obzirom na “staru” veznu liniju, svjestan je da mora dovesti nekog mlađeg da osnaži tu poziciju u momčadi.

Mirror također nagađa da se Modrić nema namjeru tako lako odreći madridskog dresa nakon manje od šest mjeseci u klubu, ali da bi se, ukoliko se trend neigranja nastavi, vrlo lako mogao vratiti u Premierligu na kraju tekuće sezone.

Hrvatski je veznjak do danas startao u svega osam utakmica pod paskom trenera Josea Mourinha, te je bio strijelac jednog pogotka.

Izvor: Jutarnji list