fbpx

Ove zime nosi mi se bijela boja!

Moda u skladu s aktualnim vremenskim prilikama

Snijeg je zabijelio mnoge krajeve Lijepe naše, pa smo se odlučili ovog puta posvetiti upravo bijeloj boji u modi. Bijelo je boja koja je uvijek aktualna u zimskim (i ljetnim) mjesecima i to u svim nijansama – prljavo bijeloj, boji slonovače, snježno bijeloj…..

Naravno, bijelu boju treba znati i nositi, odnosno osim pravog kroja i modela koji će pristajati vašoj građi (nemojte zaboraviti da bijela boja proširuje), ona mora pristajati vašoj puti. Dakle, kada „nabacite“ na sebe bijelu odjeću za koju znate da vam dobro pristaje, a „nabacite“ i nešto više šminke, posebno ako imate bljedunjavu put, to se ponajprije odnosi na rumenilo i ruž za usne.

Imajte na umu da u bijeloj boji želite izgledati veličanstveno, poput snježne kraljice, a ne poput osobe bolesne osobe ili vampira. Dakle, birajte pametno!

bijela 2013 zimska moda03

Toplina u bijelom

Naš prvi osobni izbor bijele odjeće su ovi predivni kaputi, koji jednostavno ne mogu a da ne oduševe. Naime, svi znamo da bijela boja može biti pomalo „anemična“, posebno ako se radi o nekom ravnijem jednostavnijem kroju, zato ovi kaputi su definitivno sve, samo ne jednostavni. Kreatori su posebno stavili naglasak na imitacijama umjetnih krzna, pa ako vam se sviđa ovaj topli „jeti“ stil, sigurno ćete biti oduševljeni. Za one koji ipak bi voljeli na sebi vidjeti neku drugu tkaninu, kreatori su se odlučili za pomalo neodređeni retro-futuristički stil. I da ne zaboravimo, bijelo-crne kombinacije, s naglaskom na bijeloj su apsolutni hit sezone. No, o tome ćemo još pričati malo kasnije.

bijela 2013 zimska moda02

Zimska bjelina

Jeste li ikada posjedovali bijelo odijelo ili bijelu zimsku pletenu haljinu? Ako niste, ova sezona je prilika da ispravite tu grešku, jer modeli su jednostavno predivni.

Tu je i ostala odjeća za poluležerne i ležerne prilike – vestice, puloveri, duge i kratke suknje… Kombinirajte ih s tajicama, čizmama, kapama, kaputima u bijeloj ili nekoj drugoj svjetlijoj neutralnoj boji.

bijela 2013 zimska moda05

Bijelo voli crno

Svi znamo da se suprotnosti privlače, pa je tako i što se tiče boje. Bijela i crna boja jednostavno si savršeno pristaju u svakoj prilici, bilo svečanijoj, bilo ležernijoj. Bijelo-crna kombinaciju preporučamo za svečanije poslovne prilike, posebno za kraj godine – poslovne ručkove, večere i druga okupljanja.

bijela 2013 zimska moda07

Elegancija u bijelom

I na kraju, došli smo do odjeće za svečanije prilike. Nemojte zaboraviti koliko je bijela raskošna boja, posebno kada se kombinira za zlatnom i srebrnom. To je boja otmjenosti i nevinosti.

bijela 2013 zimska moda08

Izvor: žena.hr