fbpx

Povratak tregerica

Popularne radničke hlače ove sezone dozvoljeno je kombinirati i sa štiklama.
Moda nas uvijek ugodno iznenadi recikliranjem trendova za koje smo bili gotovo sigurni da će ostati samo u našim sjećanjima. Tako su ultrapopularne tregerice iz vremena 1980-ih i ’90-ih godina ove godine ponovno postale modni hit.

Vrećasto krojene hlače s naramenicama stvaraju nesputan stil, a nosive su u bilo koje godišnje doba.

U ovom slučaju granice kod ove vrste hlača nisu postavljene i dozvoljeno je gotovo sve. Traper, kratke nogavice, duge, vrećasti kroj ili pak nešto uže u boji ili s uzorkom – na vama je da iskombinirate ono što vas čini najviše sretnima.

Prvi put se ovako krojene hlače pojavljuju početkom 20. stoljeća kada su bile dizajnirane za mehaničare u Sjedinjenim Američkim Državama, a žene su ih počele nositi u engleskim tvornicama tijekom Prvog svjetskog rata.

Ostale su u trajnoj uporabi kod radnika zbog svoje praktičnosti, ali tijekom godina uz lagane izmjene i prilagodbe uvijek uspijevaju pronaći put i do modnih pista.

Odavno nisu samo znak raspoznavanja repera ili trudnica, već se svojom udobnošću i razigranim šarmom uspiju približiti raznim dobnim skupinama, ali i njegovateljima različitih modnih stilova.

Mogu se nositi u kombinaciji s košuljama ili vestama, a u toplije vrijeme se nepogrešivo dobro slažu s običnim t-shirtovima, ali i oskudnim topovima. Dozvoljeno je i kombiniranje ovog komada odjeće i sa štiklama koje na taj način daju nešto elegantniji i profinjeniji look.

tregerice_03

tregerice_02

tregerice_16

tregerice_15

tregerice_08

tregerice_14

tregerice_18

tregerice_06

tregerice_07

Izvor: she.hr