fbpx

“Prevruća” za objavu: Prodaju neobjavljenu fotku Lady Diane

Crno-bijela fotografija, koju Daily Mirror nikada nije objavio smatrajući je prevrućom za objavu, u prodaji će se putem internet aukcije naći od 17. do 24. siječnja

Još neviđena fotografija tada 20-godišnje Diane Spencer na kojoj leži u krilu nepoznatog muškarca snimljena je dva dana nakon što je Buckinghamska palača objavila vijest o njezinim zarukama s princem Charlesom. Crno-bijela fotografija, koju tabloid Daily Mirror nikada nije objavio smatrajući je ‘prevrućom’ za objavu, internet aukcijom u prodaji će se naći od 17. do 24. siječnja. Preko fotografije snimljene 26. veljače 1981. godine stoji natpis ‘Nije za objavu’. Nasmiješna Diana na njoj leži u krilu nepoznatog muškarca koji čita knjigu dok se iza njih na prozoru može vidjeti boca viskija.

Bobby Livingstone iz aukcijske kuće RR Auctions koja prodaje fotografiju misli kako će za nju vjerojatno dobiti oko 1000 dolara, no s obzirom na natpis ‘Nije za objavu’ očekuju da će biti prodana za puno više novca.
– Fotografija je snimljena dva dana nakon objavljivanja vijesti o zarukama. Javnost bi bila ljuta na Dianu da je Daily Mirror objavio fotografiju na kojoj se nalazi u udobnoj pozi s muškarcem koji nije princ Charles – izjavio je Livingstone.
Princeza Diana poginula je u automobilskoj nesreći 1997. godine, godinu dana nakon što se rastala od princa Charlesa.

Izvor: 24 sata