fbpx

Red Carpet

Žena koja nam je svojim outfitima uljepšala 2012. godinu i koju je Mango odabrao kao zaštitno lice za sezonu proljeće/ljeto 2013. i u novoj godini ima što pokazati.

Čarobna Australka Miranda Kerr bila je jedna od glavnih zvijezda partyja održanog u Chateau Marmontu. Odlučila se za superženstveno izdanje – prekrasnu crnu haljinu, klasične crne štikle i bezvremenski crveni ruž.

th1_mirandakerrcrnahlajinacrveneusne-2013

Jedna od po mnogima najbolje odjevenih žena svijeta u 2012. godini i novo zaštitno lice modne kuće Mango i u 2013. godinu je zakoračila sa stilom. Uvijek na meti paparazza, koji ju danonoćno prate, Miranda Kerr je u svoj prvi shopping u 2013. krenula u bijelim cipelama, suknji na prugice i optimističnom žutom blejzeru, naoružana neizbježnim mačkastim sunčanim naočalama.

th1_mirandakerrzutiblejzer

 

Unatoč statusu koji bi mnogi ‘zloupotrijebili’ za promociju samo i isključivo luksuza, Kate Middleton osvjetlala je obraz kraljevske obitelji tako što nikada nije napustila ‘narodne’, high street brandove. Zato su je i mnogi proglasili jednom od najzaslužnijih osoba za svojevrsno oživljavanje britanske modne industrije. Reklamu koju im je poklonila etikete kao što su Whistles, Hobbs, L.K.Bennett i Jaeger prije su mogli samo sanjati.

U svom najnovijem javnom pojavljivanju Kate se odlučila za ženstvenu plavu haljinicu britanskog branda Reiss i klasične crne štikle. Moramo priznati da izgleda dosta ukusno, nenametljivo i profinjeno. Baš onako kako treba!

th1_katemiddletonplavahaljinareiss

 

Lady Gaga je ovih dana opet aktivna, skoro pa kao u najboljim danima. U petak nam je prezentirala svoja dva avangardna zimska looka, crni i bijeli, a nakon toga je nastupila s jednim od najvećih bendova svih vremena, nenadmašnim Rolling Stonesima.

Pod dojmom nastupa sa živim rock-legendama, Gaga je sinoć puna sebe napustila hotel u New Yorku. Nasmijana i dobro raspoložena, pokazala je noge odjevena u bundu i crvene štikle. Bez sunčanin naočala, naravno, ne ide nigdje! Look je zaokružila crvenim ružem i luksuznim nakitom.

th1_lady-gaga-bunda-stikle-1

 

Na press eventu i službeno najvljen glazbeni festival Ultra Europe, koji na splitski Poljud u sprnju 2013. dovodi neke od najvećih svjetskih zvijezda elektronske glazbe, poput Carla Coxa i Nizozemca Armina van Buurena.

Na predstavljanju Ultra Europa pojavila se i popularna voditeljica Ivana Mišerić, koja je za ovu prigodu odabrala seksepilnu crnu kratku haljinu i ljubičaste štikle.

th1_ivanamiseric-haljinica-1

Miranda Kerr jedna je od najozbiljnijih kandidatkinja za titulu Najbolje odjevene zvijezde u 2012. godini. Mlada mama rijetko kada griješi sa stylingom, a zanimljivu kombinaciju ‘isfurala’ je ovih dana na ulicama New Yorka.

Još jednom se odlučila za Balenciaginu kožnu jaknicu, u koju je očito zaljubljena, a rokerski look upotpunila je čizmama dizajnerske etikete Tabitha Simmons, šeširom Rag & Bone i neizbježnim tamnim naočalama.

 th1_mirandakerr-sesir-jakna-1

Izvor: cromoda.com