fbpx

Stanaru “Galićevih zgrada” razbijena stakla na kombiju

Na Poljani Dragutina Domjanića u Diklu, kod tzv. Galićevih zgrada, u utorak navečer dogodio se novi incident u kojemu su stradala stakla na kombiju Josipa Krole, stanara u jednoj od zgrada.

– Da su mi razbijena stakla saznao sam od susjeda. On me nazvao oko ponoći i pitao me što se dogodilo jer je u prolazu vidio razbijena stakla na mom kombiju. Sišli smo na parkiralište zajedno i imao sam što vidjeti. Odmah smo pozvali policiju koja je tu napravila očevid, uzela otiske, poslikala štetu i kamen koji je ostavljen na podu pokraj kombija, a kojim su najvjerojatnije stakla razbijena – ispričao nam je Krolo kojeg će nečija zloća koštati desetak tisuća kuna. Kazao je kako se ni sa kim nije svađao u posljednje vrijeme te da nema razloga sumnjati ni na koga osim, možda, taj događaj povezati s pristupnim putem i problemima oko njega koji su započeli još u ožujku prošle godine kada je Nikša Milinković uklonio asfalt i zapriječio prolaz.

– Ja sam bio jedan od organizatora prosvjeda stanara na gradskom trgu pa sam možda zbog toga navukao na sebe gnjev Nikše Milinkovića. Nema dokaza ni za što za sada pa ću prepustiti stvar institucijama da odrade svoje – kaže Krolo.

[satellite auto=on caption=undefined thumbs=undefined]

Izvor: Zadarski list