fbpx

Stephanie stigla u Hrvatsku, sutra u Zadru!

Malena Stephanie sretno je doputovala u domovinu, a za nekoliko dana s roditeljima će stići će i u Zadar. Terapiju će nastaviti u Zadru, a osjeća se super

Pozdrav dragim prijateljima i ljudima dobrih srca! Nakon našeg četveromjesečnog izbivanja napokon smo se vratili kući u lijepu Hrvatsku. Dr. David Frim, ortoped i pedijatar pregledali su Stephanie u Chickagu prije polaska na put i s veseljem možemo reći da je njeno stanje super. Terapiju koju je tamo poslije operacije započela nastavit ćemo u Zadru – napisala je u petak oko 11.15 sati na svojoj Facebook starnici anita Milda, mama malene Stephanie moleći za razumijevanje i strpljenje sve redom, a posebice medije ujedno se zahvalivši na pomoći i podršci koju su od njih imali.

Anita Milda istaknula je kako im nakon sutrašnjeg dolaska u Zadar predstoji ponovno uhodavanje u svakodnevnu kolotečinu sa školskim, poslovnim i zdravstvenim obvezama, a isto tako, kazala je kako moraju pripremiti i završno izvješće glede stanja na računu na koji se polagao novac prikupljen u humanitarnoj kampanji Samo želim biti zdrava.

– Čim pripremimo izvješće o tome koliko je novca potrošeno za Stephanieno liječenje i kolikmo je ostalo na računu, sazvat ćemo konferenciju za medije i javnost izvjestiti i o pokretanju najavljene zaklade za oboljele od Arnold chiari malformacije (ACM) – najavila je mama petogodišnje zadarske heroine ističući kako će sve navedeno biti u mogućnosti iznijeti koncem ovog mjeseca.

Milde su još jednom zamolili predstavnike medija za strpljenje zahvalivši još jednom svim ljudima dobre volje koji su im na bilo koji način pomogli u teškim trenucima i omogućili da njihova princezica ima šansu jednaku kao i svi njezini vršnjaci za sretno djetinjstvo bez boli. Ujedno, zahvalili su se i novostečenim prijateljima u dalekoj Americi koji su posljednjih mjeseci bili svakodnevno uz njih i pružali im potporu.

Izvor: Zadarski list