fbpx

Štikle koje su osvojile Hollywood

Poznate dame ne odvajaju se od Jimmy Choo ‘Anouk’ modela

Na koji god crveni tepih bacile oko u posljednje vrijeme, morale ste primijetiti kako je trend štiklica u špic uzeo puni zamah kod modno osviještenih dama. Iako se oko ovakvog modela još uvijek lome koplja, pa ih tako dio žena obožava, dok ih drugi dio ne podnosi, pripadnice celebrity kružoka više ne izlaze bez svojih omiljenih špičastih štiklica, koje odlično kotiraju i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.
Zgodne glumice, pjevačice i modeli, zaljubile su se u ‘Anouk’ model s potpisom branda Jimmy Choo, koji nogu vizualno izdužuje i čini svaku kombinaciju profinjenom i seksi. S obzirom na veliku potražnju, Jimmy Choo je u sklopu svoje jesensko-zimske kolekcije izbacio modele u cijelom spektru uzoraka i boja, a najveću popularnost zasad uživa metalik srebrna štikla, koja pristaje uz sve.

choo__085

Klasičnu ‘Anouk’ cipelu karakterizira oštri špic završetak i vrtoglavo visoka potpetica, a vjerne su joj postale Alessandra Ambrosio, Eva Longoria, Kristen Stewart i mnoge druge. Zavirite u našu galeriju i provjerite kako poznate dame nose Jimmy Choo ‘Anouk’ štiklu, koju možete nabaviti već od 400-injak funti.

Izvor: fashion.hr/H.B.
Photo: Guliver Image/Getty Images, Jimmy Choo