fbpx

TARIK FILIPOVIĆ DOŽIVIO PROMETNU Udario ga auto na zebri: “Trpi velike bolove! Koljeno mu je smrskano”

Tarik trpi velike bolove. Smrskano koljeno jako mu je oteklo – kažu bliski prijatelji Tarika Filipovića, glumca i televizijskog voditelja kojega je u srijedu poslijepodne na pješačkom prijelazu u zagrebačkoj Kustošiji udario automobil za čijim je upravljačem bio 60-godišnji Zagrepčanin. Tarik je od udarca pao na beton, a u pomoć su mu odmah priskočili prolaznici koji su pozvali Hitnu pomoć koja ga je prevezla na Traumatološki odjel bolnice Sveti Duh.

– Sve se to zbilo na pješačkom prijelazu s Ilicom, na kojem se, zbog semafora koji cijelo vrijeme svjetli žutim svjetlom, događaju mnogi udesi. Tarik je vlastite sinove često upozoravao da jako paze kako će na tom mjestu prijeći preko ceste, a sad je na kraju on sam nastradao – govore prijatelji glumca koji je danas predvečer prebačen u bolnicu za ortopediju i traumatologiju u Krapinskim toplicama.

Tamo će morati pričekati da mu otok na nozi splasne, kako bi liječnici mogli operirati smrskano koljeno. Uz Tarika su danas bili njegova supruga Lejla i prijatelj Duško Ljuština, koji su zajedno s glumcem pokušavali smiriti njegove brojne prijatelje koji su se jako zabrinuli kada su čuli da je on doživio prometnu nesreću u kojoj mu je polomljena lijeva noga.

– Tariku je najteže bilo kada je tu vijest morao javiti mami i tati. Znao je da će oni zanijemiti od straha kad čuju da im je sin u bolnici – kažu Tarikovi prijatelji, dodajući da će oporavak biti spor i dugotrajan. Kako kažu, proći će mjeseci prije nego li će on bez pomoći ponovo moći stati na noge.

Izvor: Jutarnji list