fbpx

Urban&4 uskoro u Arsenalu

Arsenal i u 2013. godini nastavlja sa serijom odličnih koncerata.

Prvi je na redu 26. siječnja, kada u Zadar stižu Urban&4, a koncert je najavljen za 22.30 sati.

Urban je sa svojim bendom u 2012. godini boravio 12 dana u izolaciji, na Žumberačkoj gori, te tamo snimao materijal za novi album. U improviziranom studiju, u kući koja je bendu tih 12 dana bila studio i dom, snimljene su pjesme koje su uvrštene na zadnje izdanje: “Kundera” (EP).

Naslov izdanja inspiriran je jednim od najvećih živućih pisaca današnjice, kao i njegovim remek djelom “Besmrtnost” pa se taj lajt-motiv smrtnosti i naša nespremnost na nju, provlači kroz čitav album. EP sadrži šest pjesama, a već na proljeće bend ima namjeru izdati i svojevrsni nastavak albuma.

Naime, tijekom boravka u izolaciji bend je snimio 15-ak pjesama, a dio kojih će se naći na izdanju u 2013. godini. Za pjesmu “Ako se napijem do smrti”, drugi singl s albuma, snimljen je i videospot, a uskoro će biti objavljena i dva spota za pjesmu “Kasno je za ljubav”.

Ulaznice za koncert po cijeni od 60 kuna u pretprodaji te za 70 kuna na dan koncerta mogu se kupiti u agenciji Aquarius, Dallas music shopu i Arsenalu. Popust na iksicu je 10 kuna.

Već idući mjesec, točnije 22. veljače s početkom u 22 sata, Arsenal će ponovno svojim uvijek pozitivnim i otkačenim vibracijama rastresti popularni splitski hip-hop/rap/rock sastav iz Splita, nezamjenjivi TBF-ovci.

Za Uskrs 31. ožujka na rasporedu je izvanredna večer uz predivne stihove jednog od najpoznatijih i najoriginalnijih muških vokala u Hrvatskoj, Massima Savića s početkom u 22 sata.

Izvor: Zadarski list