fbpx

Živa, zdrava i vesela, malena Stephanie uskoro kod kuće

Čeka nas ponovno uhodavanje u svakodnevnu kolotečinu sa školskim, poslovnim i zdravstvenim obvezama, poručila je obitelj

Stephanie Milda vratila se u Hrvatsku. Djevojčica čiji je osmijeh zarazio Hrvatsku, a hrabro srce oduševilo, vratila se nakon uspješne operacije u SAD-u.

Djevojčica se, doznajemo, osjeća dobro i zdrava je.

No, iako se Zadrom brzo proširila vijest da se Stephanie vratila kući u Zadar, u njihovoj kući na Plovaniji u Zadru nismo zatekli nikog.

Susjeda Mildinih rekla nam je kako nije znala da su se vratili, a i na poslu gdje radi otac malene Stephanie rekli su da nemaju informaciju da se vratio u Zadar, odnosno da su čuli kako su se Milde vratili iz Chicaga u Hrvatsku, ali još ne u Zadar.

Obitelj je pak na Facebooku podijelila sretnu vijest da su stigli u domovinu.

– Stephanie je u Chicagu pregledao njezin liječnik dr. Frima kao i ortoped i pedijatar te s veseljem možemo reći da je njezino stanje super, a svoju terapiju k daljnjem oporavku nastavit ćemo u Zadru. Molimo za razumijevanje i strpljenje i medije koji su nam uvelike pomogli u kampanji. Nama predstoji ponovno uhodavanje u svakodnevnu kolotečinu sa školskim, poslovnim i zdravstvenim obvezama kao i rad na završnom izvještaju kampanje i pokretanju najavljene buduće zaklade za ACM o čemu ćemo nakon svih priprema izvijestiti na konferenciji za medije krajem siječnja. Ovim putem još jednom svima velika hvala na pomoći kao i našim novostečenim američkim prijateljima koji su posljednjih mjeseci bili svakodnevno uz nas i davali nam veliku potporu u dalekom i stranom svijetu, poručila je obitelj.

Stephanie je, podsjećamo, u Chicagu bila od rujna. Tamo je operirana jer je bolovala od teške malformacije mozga.

Izvor: Večernji list