fbpx

Ante i Dunja Gotovina na proslavi kineske Nove godine

Među gostima restorana Asia na Medveščaku našli su se general Ante Gotovina i njegova supruga Dunja koji su uživali u tradicionalnom dočeku

Kineska Nova godina svečano je proslavljenu i u Zagrebu. Među gostima restorana Asia na Medveščaku našli su se general Ante Gotovina i njegova supruga Dunja. General Gotovina i njegova supruga uživali su u tradicionalnom dočeku, kao i u brojnim kineskim delicijama koje su poslužene za tu večer. Za tu su se priliku i modno uskladili pa su tako pažnju privukli ne samo svojom pojavom već i odjevnim odabirom. Dunja je za tu priliku odabrala crne hlače i plavi “top” u kimono stilu, dok je Ante bio u crnom odijelu i plavoj košulji.

Osim generala Gotovine proslavu je uveličao i general Ivan Čermak. Za goste je organizirana tombola čiji prihod ide za Dječji dom sv. Terezije na Vrhovcu.

Nova godina najveći je blagdan u kineskoj kulturi i slavi se 15 dana. Godina Zmije je dobra godina za započinjanje bilo kakvog detaljno isplaniranog posla, a također je dobra i za istraživanja i znanost. U godini Zmije, ljudi će imati i puno više energije i ambicija za postizanje viših ciljeva te i više odgovornosti.

Treba se, međutim, čuvati bilo kakvog fanatizma. Godina Zmije traži i ozbiljnost u osobnim odnosima i osjećaj sigurnosti koji treba postići analitičkim sposobnostima. Ovo je godina za napredak, spor, ali metodičan. One koji se uspiju fokusirati čeka veliki uspjeh.

Izvor: Zadarski list