fbpx

Ante Verunica traži put prema Grand prixu

Da je doista riječ o pravom spektaklu potvrđuje i službena informacija da je Eurosport, jedan od vodećih sportskih TV-kanala u svijetu, također najavio dolazak na “Opatija Fight Night 5”

Opatija Fight Club i Super Kombat organizacija je jedna od najboljih svjetskih K-1 organizacija. Nakon temeljite analize boraca u cijeloj regiji vodstvo te organizacije donijelo je odluku o natjecateljima-borcima koji će sudjelovati u prvim službenim europskim kvalifikacijama za nastup na Super Kombat World Grand Prixu 2013. U navedenim kvalifikacijama će nastupiti ukupno osam boraca iz teške kategorije, a radi se o najtalentiranijim borcima koji do sada još uvijek nisu napravili značajniju profesionalnu karijeru na međunarodnoj sceni, za što, zahvaljujući svojim mogućnostima, definitivno imaju veliku perspektivu. Među njima je i borac Ante Verunica, član Boksačkog i Kickboxing kluba Sv. Krševan iz Zadra. Protivnik Verunici bit će slovenski borac Rok Štrucl.

Interes za Super Kombat kvalifikacije u Opatiji je iznimno velik, mnogo je natjecatelja prepoznalo odličnu priliku za probitak na svjetsku scenu te se očekuje da će Hrvatska i regionalna borilačka scena u 2013. doživjeti svoj procvat zahvaljujući sjajnim projektima koji su najavljeni, a sve započinje borilačkim spektaklom “Opatija Fight Night 5” u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji 23. veljače.

Da je doista riječ o pravom spektaklu potvrđuje i službena informacija da je Eurosport, jedan od vodećih sportskih TV-kanala u svijetu, također najavio dolazak na “Opatija Fight Night 5” gdje će se snimati sadržaj za njihovu, iznimno gledanu, dvosatnu emisiju Fight Club koja se emitira svakog četvrtka u udarnom terminu s početkom u 21 sat. Najbolji mečevi s Opatija Fight Nighta 5 bit će tako dostupni na Eurosportu International kao i na Eurosportu Asia – Pacific što bi značilo da će scene iz Kristalne dvorane biti televizijski dostupne u čak 75 država diljem svijeta na tržištu od približno 1,5 milijardi gledatelja.

– Treba naglasiti da je član našeg kluba Ante Verunica izuzetno perspektivan borac čiji su izgledi na ovom natjecanju ozbiljni i koji time ima šanse ostvariti rezultat koji će mu omogućiti nastup na Super Kombat World Grand Prixu 2013. Uz to treba naglasiti da je Verunica reprezentativac, a u posljednjih osam godina ostvaruje vrhunske rezultate u kickboxingu te se okrunio titulama svjetskog, europskoga juniorskog prvaka u K-1 kao i titulama državnoga seniorskog prvaka u K-1, Low-Kicku i Full Contactu. Ovo je velik uspjeh sportaša koji za grad Zadar i Hrvatsku puno znače – kaže trener Nenad Mitrović.

Izvor: ZL