fbpx

Diesel kolekcija za proljeće – ljeto 2013.

Ove sezone odjećom probudite svoj buntovnički duh

Najnovija Dieselova proljetno-ljetna kolekcija donosi nove zaplete klasičnoj bajci o princezi ratnici iz 21. stoljeća, dodajući joj senzualnost i ženstvenost. Ove sezone Dieselova odjeća ima funkcionalne krojeve i oblike preuzete iz vojnog trenda kojima je data ženstvena privlačnost zahvaljujući mekanim i delikatnim materijalima koji grle žensko tijelo, naglašavajuću njenu senzualnost.

O Dieselu, naravno, ne možemo govoriti a da ne spominjemo traper. I ova nova kolekcija donosi predivne hlače, jakne i košulje od trapera koji će izazivati zavist svih onih koji ih vide. Izblijedjeli traper? Da. Tamni traper koji savršeno ide sa svime? Naravno. Tu su čak i bijele traperice koje su savršene za proljetne ili ljetne trenutke. Što se ostatka kolekcija tiče u oči upadaju rese, končane “rupičaste” haljine i majice, lepršavost…

Diesel ima i savršenu kolekciju modnih dodataka. Satovi, naočale, torbe, cipele i predivan nakit upotpunit će svaki outfit i odjevnu kombinaciju. Na svima nama je samo da požurimo u njihove dućane i odaberemo nešto za sebe!

diesel 2013 proljece07

diesel 2013 proljece05

diesel 2013 proljece01

diesel 2013 proljece02

diesel 2013 proljece03

diesel 2013 proljece04

Izvor: žena.hr