fbpx

Direktor KK Zadar demantira da je ime kluba na prodaju iako se njegovo ime nalazi u službenom cjeniku

Nakon što smo jučer objavili cjenik KK Zadar u kojem je između ostalog navedeno kako se ime KK Zadar može kupiti za 9 milijuna kuna godišnje, direktor kluba, Marino Čačić, medijima je danas poslao demantij kojega prenosimo u cijelosti.

Poštovani,
Budući da sam osobno dobio više upita u vezi senzacionalistički objavljenog dokumenta, a kojim je predviđena “prodaja” imena Košarkaškog Kluba Zadar, osjećam potrebu da se obratim javnosti.
Navedeni dokument je cjenik oglasnog prostora koji se unazad nekoliko godina koristio u klubu kao orijentir cjenovne valorizacije oglasnog prostora K.K. Zadar.
Cjenik ne sadrži moj potpis ili pečat K.K. Zadar s.d.d.
Budući da je ime K.K. Zadar zaštićeno statutom Košarkaškog Kluba Zadar s.d.d. (čl. 2. St. 4.) uprava i ne može staviti ime kluba na prodaju.
U Košarkaškom klubu Zadar mijenjamo pristup svojim sadašnjim i potencijalnim novim sponzorima te kreiramo nove pakete sponzorstva, po sistemu “ključ u ruke”. Zamisao je da novim pristupom ponudimo kompletniju uslugu od dosadašnje kojom ćemo osim “golog” oglasnog prostora ponuditi cijelu priču oko K.K. Zadar, njegove iznimno bogate povijesti i emocionalne povezanosti sa navijačima te vjerujemo da će sponzori naći svoj interes za sudjelovanje u pokrenutim aktivnostima na Facebook stranici, na KK Zadar TV-u te u aktivnostima na samim utakmicama našeg Kluba.
Nije tajna da je stanje u K.K. Zadru jako osjetljivo te nam je potrebno strpljenje i razumijevanje svih subjekata u i oko kluba.
Trenutno stanje u kojem se nalazimo svaki dan proizvodi nove obveze od kojih dobar dio nismo u stanju redovito servisirati te smo se odlučili pokušati riješiti probleme kroz postupak predstečajne nagodbe.
Taj bi nam postupak trebao omogućiti reorganizaciju kluba te uspostavljanje održivog načina poslovanja kojim ćemo biti u mogućnosti ispunjavati svoje obaveze kako prema radnoj zajednici, tako prema igračima, dobavljačima te vjerovnicima.
Marino Čačić
Direktor društva

Bojan Tresoglavić u ime kluba šalje ponude
Međutim, direktor Čačić je zaboravio da u njegovo ime mailove s cjenikom i dalje šalje Bojan Tresoglavić, fantomski zaposlenik kluba. Hoće li napokon doći do reorganizacije i rekonsolidacije kluba o kojoj Čačić stalno govori, pokazat će vrijeme.

Izvor: zdnews.hr