fbpx

Dočekajte Valentinovo spremne!

Voljeli Valentinovo ili prezirali Dan zaljubljenih kao još jedan isforsirano komercijalizirani praznik ljubavi (koju zapravo treba slaviti čitave godine, a ne samo na jedan dan), ova prigoda može vam poslužiti kao savršeno dobro opravdanje da svoju ladicu s donjim rubljem malo osvježite.

Većina žena osjeća se bolje čim odjene seksi komade rublja. Ne moraju oni biti nikome namijenjeni, dovoljno je da vi same znate kako nosite zavodljivo donje rublje i odmah se osjećate senzualnije. A to će se, sigurni smo, odraziti i u vašem ponašanju.
Nemate li naviku nošenja seksi donjeg rublja svaki dan, ovo je prava prilika da odaberete neki od atraktivnih komada. Ukoliko ste pak zaljubljenica u seksi donje rublje, treba li vam uopće razlog za kupnju novog? Bustier ili korzet, ‘brazil’ ili ‘french’ gaćice, balkonet grudnjak ili klasični push-up, tange ili G-string, čipka i svileni paspuli…

Ponuda je velika, a izbor u svakom slučaju vaš. Zato smo zavirili u lanac ‘high street’ trgovina H&M i pronašli povoljne komade koji se mogu kupiti u kompletu ili pojedinačno. Donje rublje koje smo odabrali bit će idealan izbor za Valentinovo, ali i za ostatak godine. U to se možete uvjeriti i sami u našoj fotogaleriji!

MediaThumbnailHandler.ashx

MediaThumbnailHandler-1.ashx

MediaThumbnailHandler-2.ashx

MediaThumbnailHandler-3.ashx

MediaThumbnailHandler-4.ashx

MediaThumbnailHandler-5.ashx

Izvor: moda.hr