fbpx

FOTO: Beckhamov Bodywear za H&M ostavlja bez daha

Guy Ritchie zna kako u manje od 2 minute znatno povisiti temperaturu!

Prethodnih dana svjedoci smo sramežljivog, ali više nego dobrodošlog poboljšanja vremenske prognoze. S nestrpljenjem iščekujemo toplije dane i veselimo se svakoj temperaturi zraka u plusu, ali da će nam odjednom postati toliko vruće – na to u našoj redakciji nismo bili spremni.

Osim što su sunčeve zrake sramežljivo uljepšale današnji dan, video kampanja u obliku kratkog filma režiranog od strane Guya Ritchieja uspjela je donijeti toliko poželjan val topline u ovaj još uvijek hladan dan. Nova kolekcija ultra zgodnog Davida Beckhama za H&M, Bodywear, predstavljena je očima javnosti u simpatičnom filmiću snimljenom u Los Angelesu.

Savršeno tijelo ovog 37-godišnjaka, na svu sreću pripadnica ljepšeg spola, tek se na samom početku reklamnog spota skriva ispod bijelog kućnog ogrtača. Nedugo nakon početka priče ispričane u toploj i sunčanoj Kaliforniji, David ostaje u kućnim papučama, majici i pripijenim maslinasto zelenim boksericama.

Da biste nesmetano uživali u njegovoj kratkoj i iscrpljujućoj pustolovini, nećemo vam otkriti kraj, već nesebično dijelimo s vama video za koji smo uvjereni da će vas ostaviti bez daha – baš kao i nas!

HM_David_06

HM_David_07

HM_David_04

HM_David_05Izvor: she.hr