fbpx

Frizerski studio Nino savjetuje: Postanite zanosna plavuša

Plava kosa- Zlato i pijesak

Plava kosa također pokazuje vaš stav prema životu. Plava boja čini vas zvijezdom gdje god se pojavite. Bilo da je vaša nijansa plave karamel ili pepeljasto-plava, o trendovima boja i njezi obojene kose pitajte stručnjaka. U našem savjetovanju o boji pomoći ćemo vam da svoju plavu kosu pretvorite u pravi svijetao imidž.

Ombre bojenje za plavuše

very-cute-long-sedu-hairstyles-with-blonde-hair-color-for-women-in-summer_3

Bojenje kose u dvije nijanse i dalje je popularno. Dok brinete boje kosu od tamnije prema svjetlijim vrhovima, plavušama kosa može biti svjetlija kod korijena, a tamnija na vrhovima. Neki taj trend zovu “obrnuti ombre”.

Plava kosa

Blonde_Bob_Hairstyle_27
Plava kosa je u trendu bilo da je bež boje, boje pjenušca ili platinasto-plava. Međutim, potrebni su odgovarajuće šišanje i frizura kako bi prekrasna plava kosa postala magnet koji privlači pozornost. Srećom, mnogo je zvijezda plavuša s iznimno prekrasnim frizurama koje vas mogu nadahnuti

Bež-plava boja je hit

britney_spears_shoulder_blonde_hair_lips_5004_1024x1024
Svilenkaste i nježne boje za kosu bit će hit u ljeto 2013. Bež i šampanjac plava sve su popularnije. Slavne osobe poput Taylor Swift i Nicole Richie prihvatile su trend novih boja i možemo ih vidjeti na crvenom tepihu kose obojene u te boje

Lijepa plava kosa: Sve o izbjeljivanju

Platinum-blonde-hair-color
Postignut je veliki napredak u postupku izbjeljivanja kose. Danas se on može kontrolirati i nježniji je prema kosi nego prije. Bez obzira na vašu prirodnu boju kose, sada je možete obojiti u jednu od mnogih nijansi plave boje.

Ljetna plaža-blond kosa

woman-with-sunkist-blonde-hair
Kad želimo dobiti plaža-blond boju kose, suncu i slanom moru tu nema premca! No rijetko tko može provesti četiri tjedna na plaži. Srećom, postoji više od jednog načina kako možete dobiti taj privlačan ljetni izgled svoje kose.

Plava kosa: Uhvatite odbljeske sunca…

beach-blonde-girl-hair-model-Favim.com-246682
Napokon plava! Ako ste upravo promijenili boju kose u plavu, vjerojatno želite da taj osjećaj oduševljenja potraje zauvijek. Budete li svladali neke rituale njege i upotrebljavali ispravne proizvode, ništa vas ne bi trebalo spriječiti da dugo uživate biti plavuša.

Plava kosa, bilo da je dar prirode ili rezultat bojenja, treba više njege od tamnijih nijansi boja kose. Prirodne plavuše često imaju mnogo tanju kosu od brineta. U slučaju da ste obojili svoju kosu u plavo, može se lako dogoditi da je zbog kemijskog tretmana kosa postala beživotna.

Plavo dobro pristaje uz srebrno i zlatno

beyonce_metallic_hair_extensions
Ljepotu vaše boje možete održati uporabom proizvoda koji neće opterećivati kosu, nego će joj dati raskošan sjaj. Lagani proizvodi s mnogo hranjivih sastojaka koji vlaže i nevidljivih sastojaka sprječavaju da sivkasta mlitavost ne oduzme sjaj vašoj kosi. Posebni proizvodi za njegu plave kose također sadrže aktivne sastojke koji upijaju kalcij i magnezij iz vode. Time će vaša kosa ostati prirodno sjajna. Možete otići i korak dalje: dodavši zlatne i srebrne pigmente svojoj kosi naglasit ćete boju kose i imati privlačne odsjaje.

Plavo – Izvucite najbolje iz svoje omiljene boje kose

Sharon-Stone-030
Ne idite van bez nje u ljetnim mjesecima – nikamo bez UV-zaštite! Svijetla kosa sadrži manje melanina od tamnije kose. Zrake sunca stoga će mnogo lakše prodrijeti u vašu kosu. Zapravo, što je kosa svjetlija, to joj treba više zaštite.

 
Naši najbolji savjeti za šminku za plavuše

natasha-poly-makeup-2012-cannes-film-festival

Plavo nije samo boja. Ona je često stav. Plava boja ima mnogo nijansi, od platinasto-plave i hladnih brončanih tonova do pšenično-plave i karamelnih nijansi. Naši savjeti pokazat će vam kako da pronađete odgovarajuće boje šminke za sebe.

Osnove: Puder za plavuše
Crvenilo i mrlje na koži osobito su vidljivi na često vrlo svijetloj koži plavuša. Stoga biste trebali nanositi šminku srednjeg ili jakog intenziteta pokrivanja, osim ako vas priroda nije obdarila dječjim tenom. Obavezno odabirite boje od neutralno bež do lagano žute. Klonite se ružičastih tonova pudera.

Sjenila: Sjenila za plavuše
Recept za nanošenje sjenila je: manje je više. Jako našminkani kapci bojama poput Barbie-ružičaste ili tamnoljubičaste izgledaju previše napadno na većini plavokosih žena. Pastelne nijanse tih boja imaju daleko privlačniji učinak. Ti nježni tonovi ružičaste i ljubičaste boje bez sjaja izvrsno pristaju uz sive i smeđe primjese.

Pepeljaste plavuše trebale bi nanositi zlatno-smeđa sjenila koja će dodati sjaj njihovu tenu, inače bi pepeljaste plavuše mogle izgledati umorno. Boja šampanjca ili zlata za područje ispod obrva savršena je za pepeljaste plavuše, ali moraju izbjegavati srebrne ili biserne boje. Žene sa zlatno-plavom kosom također dobro izgledaju s tamnijim ljubičastim ili grimizno-ljubičastim (magenta) tonovima na kapcima.

Nemojte izbjegavati „smokey eyes“ kao večernju šminku. Takav dramatičan izgled dobro pristaje čak i uz platinasto-plavu kosu. No koristite smeđe ili tamnosivo sjenilo umjesto crnoga.

Powered by:

studio-nino1-269x269