fbpx

Igre za PS4 od 0 do 454 kn

Sony će izdavati igre koje će koštati do 60 eura, a proizvodit će i besplatne.

Jack Tretton, CEO i predsjednik američke podružnice Sonya, donosi nam mini “porciju” novih informacija vezanih uz PlayStation 4 konzolu. Što se igara za konzolu tiče, Tretton kaže kako će Sony izdavati igre u širokom rasponu cijena, od nula pa do 60 dolara ili eura (454 kn), te će napraviti čitavu seriju “free to play” naslova koje ćete moći preuzimati i igrati besplatno, dok ćete za njih moći kupovati određene stvari za pravi novac.

Pored toga, Sony je potvrdio kako njihova konzola neće tražiti stalnu internetsku vezu, znači da nećete morati biti stalno spojeni na Internet da biste mogli igrati neki naslov, no neki će naslovi tražiti online aktivaciju nakon instalacije. Obzirom da se priča kako će novi Xbox tražiti stalnu spojenost na Internet, ovo bi mogao biti veliki adut PlayStationa 4.

S druge strane, Sony priprema mnoge nove internetske servise kojima ćete na PSN pristupati preko PlayStationa 4, no tek će naknadno objaviti o čemu se radi.

I na kraju, mnoge vjerojatno zanima hoće li Final Fantasy Versus XIII i “tajna” Rockstarova igra Agent Might Not Come biti PS4 ekskuzive, no Sonyev šef Worldwide Studiosa Shuhei Yoshida je rekao kako on ima nekih informacija o tim igrama, ali da on nije osoba koja bi o tome smjela govoriti. Pa si vi mislite što je htio reći.

Izvor: vidi.hr