fbpx

JEEP CHEROKEE Novi izgled koji je sve iznenadio

Jeep je pokazao fotografije modela Cherokee koji izgleda tako kako se baš nitko ne bi ponadao

Nakon što je procurilo nekoliko špijunskih fotografija novog Jeepa Cherokee, tvornica je danas javnosti pokazale prve službene fotografije nove generacije svog terenca. Da se o ukusima ne raspravlja dobro je poznata stvar, no mišljenja smo da čelnim ljudima Jeepa treba čestitati na hrabrosti zbog ovako radikalnog poteza, svidio vam se novi Cherokee ili ne. Zanimljivo će biti vidjeti kako će se jedna ovakva dizajnerska eskapada odraziti na prodaju.

Ipak je naziv Cherokee već mit među Jeepovim terencima baš poput Willysa i Wranglera, a ljube ga tradicionalisti među kupcima upravo zbog toga što on predstavlja: originalni američki proizvod, pravi macho terenac kod kojeg uvijek znaš na čemu si. Novo lice sada bi moglo potpuno promijeniti percepciju kod dosadašnjih kupaca, a hoće li privući nove tek ostaje za vidjeti.

No da ne sudimo prema prvim fotografijama, Jeep će novi Cherokee javnosti premijerno pokazati na New York International Auto Showu krajem ožujka i već sada najavljuju da će to biti terenac izrađen prema, novim standardima, s najboljim terenskim sposobnostima u klasi, uzornim ponašanjem na asfaltu i 45 posto nižom potrošnjom od prethodnog modela. Više detalja biti će poznato u nadolazećim tjednima. I da, ako si možemo dopustiti komentirati izgled, nama se novi Cherokee svidio.

jeep1_556177S0

jeep3_556174S0

Izvor: Jutarnji list