fbpx

Koji to ruževi krase usne slavnih ljepotica?

Otkako postoji svijet slavnih, postoji i ljudska znatiželja zaviriti u baš sve detalje koji se odnose na njih. Od odjeće i obuće s potpisom, raznih dijeta i hit tretmana, pa do boje kose i napokon, ruža za usne koji nikako nije faktor koji bi se trebao zanemariti.

Upravo iz tog razloga donosimo top boje ruževa za kojima su posegnule slavne osobe koji trenutno pale i žare celebrity svijetom.

Tko se odlučio za koju boju, čije ime te kako im stoji provjerite u nastavku.

Lucy Hale i ruž u boji koralja
Vizažist Nick Barose odlučio je da je najbolji izbor za nju Sephorin Color Lip Last in Go For Pink, uz dodatak malo toniranog sjaja koralja na kraju.

Ashley Greene i njen sjajni ružičasti ruž
Poznata se glumica odlučila za romantično i nježno izdanje, pa je uz haljinu Donne Karan i Bulgari bisere, odabrala i odgovarajući kombinaciju ruževa Make It Rich Lip u boji kože te ružičasti Whirl Marbelized Lip Gloss.

0522007.48

Sienna Miller i decentni ružičasti ruž
‘Želio sam da izgleda svježe, te da istovremeno djeluje mladoliko i nenametljivo’, izjavio je Siennin vizažist Patti Dubroff koji je izabrao Chanelov Rouge Allure.

Kristen Stewart i njen bordo ruž
Vizažist najpoznatije vampirice svijeta imao je namjeru stvoriti kontrast između njenog ‘muškobanjastog’ outfita, pa je kao najbolji izbor vidio Lancomeov L’Absolu Rouge .

0561007.48

Emily Blunt i jarki crveni ruž
Ovaj sjajni i izuzetno izražajni ruž za usne dao je poznatoj glumici savršen retro izgled, na kojoj bi joj pozavidjeli mnogi. Riječ je o Armanijevom ružu Maestro.

Anne Hathaway i ruž u boji crvenog vina
Kako bi dobili željenu boju na usnama na svoju je njujoršku premijeru hita Jadnici nosila čak tri nijanse Chanelovog ruža.

0563007.48

Izvor: net.hr/I.La./living.msn.com