fbpx

Na meti pljačkaša našla se i – zadarska ulična vaga!?

Na meti pljačkaša u noći sa ponedjeljka na utorak, našla se i ulična vaga u Ulici Madijevaca na zadarskom Poluotoku.

Nepoznati je počinitelj tijekom noći obio katanac na vagi u vlasništvu 72-godišnjaka, te zaplijenio nekoliko stotina kuna.

Policija je protiv nepoznatog počinitelja podnijela kaznenu prijavu državnom odvjetništvu zbog krađe.

Stankovci: odvezao automobil sa parkirališta

Uz pomoć originalnog ključa, nepoznati počinitelj je u noći s ponedjeljka na utorak sa parkirališta u Stankovcima ukrao automobil marke Opel zadarskih registracijskih oznaka.

Automobil je u vlasništvu trgovačkog društva, a policija je protiv nepoznatog počinitelja podnijela kaznenu prijavu državnom odvjetništvu zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Sukošan: ukrao maslinovo ulje i pancetu

Nekoliko desetaka litara maslinovog ulja i više komada “pancete”, ukradeno je u petak iz konobe u Sukošanu pokraj Zadra. Nepoznati počinitelj provalio je tijekom dana u konobu u vlasništvu 75-godišnjaka, nakon čega je ukrao namirnice ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Policija je protiv nepoznatog počinitelja podnijela kaznenu prijavu državnom odvjetništvu.

Benkovac: pokušali ukrasti gorivo

Za pokušaj krađe goriva u Benkovcu, policija je u utorak osumnjičila 20-ogodišnjaka i 22-godišnjaka sa zadarskog područja.

Dvojac je priveden nakon što su ih policajci zatekli sa pumpom i kantom s gorivom u neposrednoj blizini otvorenog spremnika lož ulja centralnog grijanja. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Izvor: SD