fbpx

Najgori i najbolji pokloni za Valentinovo

Dan zaljubljenih kuca na vrata, a vi još niste odlučili čime ćete raznježiti svoju bolju polovicu? Što pokloniti svojoj ljubavi da je oborite s nogu, a da ne potrošite previše, ili pak da potpuno ne promašite ‘temu’?

Kako bismo vam skratili muke ‘vucaranja’ po trgovinama u zadnji trenutak, napravili smo listu najboljih ljubavnih poklona ikad. I ne samo to, odlučili smo se i za one najgore kako ne biste, uslijed nedostatka vremena i ideja, posegnuli baš za njima.

Najgori pokloni

1. Oprema za vježbanje
Iako ste mišljenja da bi vaš partner ili partnerica mogao/ mogla težiti malo manje, Valentinovo sigurno nije dan kada biste im to trebali dati do znanja.

2. Usisavač ili neki drugi kućanski aparat
Odlučili ste se za novi usisivač? Kako romantično! I da ste u braku već 30 godina i da vam se baš sada pokvario stari, ovo nikako nije dan koji biste trebali iskoristiti za kupnju novog kućanskog uređaja ili pomagala. Nađite nešto što ‘govori’ ‘volim te’, a ne ‘evo, sada možeš prionuti na posao’.

3. Poklon koji ste kupili prošle godine
Možda su vaš partner ili partnerica bili oduševljeni prošlogodišnjom idejom, no to ne znači da je morate ponoviti. Kupujući istu stvar, bez obzira koliko dobra bila, srljate ravno u propast.

4. Old Spice ili nešto slično
Osim što je isfuran, druga bi strana mogla pomisliti da loše miriše.

5. Vijest o prekidu
Koliko god vaš odnos bio na klimavim nogama već mjesecima, Valentinovo definitivno nije dan u kojem bi druga strana to trebala saznati.

Najbolji pokloni

1. Uokvirena fotografija para na početku veze
Prisjećanje na vaše prve trenutke uvijek će vas raznježiti i potaknuti romantične osjećaje. Ovo je relativno jeftin poklon, a znači puno.

2. Čestitka
U vrijeme kada više nitko ne koristi čestitku ona se čini kao jedna od najromantičnijih ideja. Još ako je sami napraviti i pokažete svoju kreativnost, vjerujte trud će vam se isplatiti.

3. Zajednička masaža
Osim što ćete se i vi dobro provesti, nećete se morati zamarati rezervacijom u prepunim restoranima, jer ćete zajedno sa svojom ljubavi uživati u opuštajućim trenucima. Ovakav relaksirajući poklon uvijek dobro dođe.

4. Romantični vikend u dvoje
Bez obzira planirate li bijeg u ‘nepoznato’ kako biste u miru sa svojim partnerom ili partnericom proveli nezaboravne trenutke ili se jednostavno zatvorili u svoja četiri zida i pružili mu ili njoj nezaboravne trenutke (što je ipak jeftinija, ali jednako dobra varijanta), ovo je ideja koja će svakog oduševiti. Što može biti bolje od dobro isplaniranog vikenda u dvoje?

5. Seksi donje rublje
Nije baš kreativan poklon, ali uvijek dobro dođe. A barem toga imate na izbor!

Izvor: net.hr/I.La./savvymiss.com/examiner.com