fbpx

Suvlasnici: Dosta nam je TCZ-a!

– Dosta je pogodovanja pojedincima kroz smanjene pričuve, privilegirana priključenja na zajedničku struju, kolektivnog opterećenja za plaćanje vode, kažu iz Odbora suvlasnika TC Relja

Nakon što je uprava tvrtke “Trgovinski centar Zadar” d.o.o. sazvala konferenciju za medije kako bi se očitovali na prozivke Odbora suvlasnika centra na Relji, vezano uz raskid ugovora o suradnji, stiglo je reagiranje suprotne strane.

“Suvlasnici trgovačkog centra na Relji održali su svoj prvi sastanak s novim upraviteljem, tvrtkom “Zara nekretnine”, čime su pokazali kako ostaju pri, tri mjeseca ranije, potpisanom raskidu ugovora o suradnji sa TCZ d.o.o.”, stoji u dopisu Odbora suvlasnika koji su zbog nagomilanog nezadovoljstva načinom na koji je TC-om upravljala tvrtka TCZ nakon deset godina odlučili raskinuti suradnju.

Suvlasnici su istaknuli da su na prvom sastanku s novim upraviteljem dogovorili plan oživljavanja centra napominjući kako će to u početku zasigurno teže ići zbog nagomilanih problema koje je novi upravitelj preuzeo od bivšeg.

U međuvremenu novi upravitelj, Zara nekretnine, obavijestio je sve suvlasnike o novom računu pričuve, a paralelno su i iz TCZ-a obavijestili sve suvlasnike kako su oni i dalje legalni upravitelji. Sporna situacija prijavljena je i u PU zadarsku, gdje se još uvijek istražuje tko je kriv, a tko prav u cijeloj ovoj zavrzlami.

Izvor: Zadarski list