fbpx

Svi žele kožne hlače Victorije Beckham

Victoria Beckham zaludjela je poznate dame sa svojim ultra pripijenim haljinama koje radi kroja komplimentiraju ženskom tijelu i daju mu figuru pješčanog sata. Nije dugo trebalo da Victoria lansira još poželjnih stvarčica koje će se ubrzo moći kupiti na njezinoj službenoj web stranici koja starta ovog proljeća.

Pored sunčanih naočala, torbica i cipela koje je samo za nju dizajnirao legendarni Blahnik, Victoria je uspješno promovirala svoju liniju kožnih hlača, točnije tajica koje je dizajnirala za net-a-porter.

Kako koža uvijek doživi svoj vrhunac u hladnoj sezoni, poznate dame su brže bolje nabavile pokoji primjerak s Victorijinim potpisom. Svoje kožne tajice prošetala je i manekenka Rosie Huntington Whiteley i to nekoliko dana prije nego je prisustvovala Oscarovskom after partyju magazina Vanity Fair.

Zgodna Rosie je odabrala model u sivoj boji i kombinirala ga s laganom vestom u boji pudera. Styling je zaokružila s cipelama iz prošle jesenske kolekcije kuće Balenciaga i torbicom pepita uzorka, dizajn kuće Chloe.

Izvor: fashion.hr