fbpx

Tužio policajca da ga je ozlijedio pa od tužbe – odustao!

Nakon što je tužio policajaca PU zadarske Elvisa Tokića, jer ga je po njegovim tvrdnjama lakše ozlijedio, jučer je na Općinskom sudu u Zadru trebalo biti održano ročište pred sutkinjom Sandrom Radanović. No od toga nije bilo ništa jer je privatni tužitelj John Pavlović u međuvremenu od tužbe – odustao.

S obzirom na to da je prva i jedina rasprava u ovoj priči bila zakazana za sredinu prošloga mjeseca, tada se Pavlović nije pojavio, a njegov odvjetnik Augustin Sudinja je pojasnio kako on nije u Hrvatskoj, već u Njemačkoj te je već tada najavio mogućnost mirenja od strane njegova klijenta, parnica je zbog njegova nedolaska i tada bila odgođena. Upravo zbog toga ni optužni akt nije pročitan. No, kako smo saznali, riječ je o incidentu koji se dogodio 10. veljače 2009. godine u mjestu Korlat. Pavlović, koji je tada navodno bio pod utjecajem alkohola, kako smo saznali, izazivao je, vrijeđao i pokazivao Tokiću “srednji prst”. Policajci su potom Pavloviću stavili lisice na ruke, priveli ga u postaju te je nakon toga i prekršajno prijavljen zbog napada na “službene osobe”. Pavlović je potom tužio Tokića da ga je lakše ozlijedio.

Elvis Tokić je sada koordinator kontakt policije u Prvoj policijskoj postaji u Zadru, a prije toga bio je u Odjelu kriminaliteta droga PU zadarske kao jedan od najuspješnijih policajaca. Bio je i pripadnik zadarske Interventne policije.

Izvor: ZL