fbpx

Zbog nedolaska “gosta” kojemu su naplatili “mastan” račun odgođeno ročište

Sudski poziv za svjedočenje oštećeniku je poslan na njegovu švedsku adresu koju je dostavio u inkriminirano vrijeme, prije šest godina, ali i na dvije u Hrvatskoj. Ni na jednoj, međutim, nije pronađen

Suđenje četvorici zaposlenika u nekadašnjem noćnom klubu Princess u Zadru, Gregoriju Bariću (58), Zdeslavu Šolti (40), Tomislavu Šaferu (28) i Zdravku Kneževiću (41) sutkinja Općinskog suda u Zadru Sandra Radanović jučer je odgodila. Suđenje je odgodila jer se na zakazanoj raspravi nije pojavio odvjetnik Ivo Brkić, branitelj trećeoptuženog Šafera, ali i zato što na sudu poznatoj adresi nije pronađen oštećenik Velimir Ninčević, Zadranin sa švedskom putovnicom i zagrebačkom adresom.

Četvorica muškaraca optužena su za kazneno djelo protupravne naplate koje su, po navodima tužiteljstva, počinili još 11. srpnja 2007. godine u noćnom klubu Princess. Tužiteljstvo ih tereti da su tog dana oko 21.30 sati Ninčeviću za pivo koje je ispio i dvije čaše šampanjca kojima je počastio animir-dame u klubu izdali račun od 6.033 kune.

Svih četvoro optuženika kazali su da nisu krivi.

Suđenje će se nastaviti, a na sljedeće ročište ponovno će biti pozvani oštećeni Ninčević i njegova sestra koja živi u Švedskoj.

Izvor: Zadarski list