fbpx

Zločeste cure: Slavne djevojke koje su izgubile unosne poslove zbog svog raskalašenog ponašanja

Premda imaju sve što bi jedan smrtnik mogao samo poželjeti, moramo priznati kako je utješna spoznaja kako zbog lošeg i bahatog ponašanja čak i najpopularnije cure na svijetu mogu izgubiti posao.

Zbog droge, provokativnih fotki i raskalašenih scena, i najveće zvijezde znale su izgubiti milijunske ugovore sa svojim sponzorima, a koje Perez Hilton sastavio je listu najpopularnijih “celebrity otkaza”.

1. Britney Spears
Kad je bila na vrhuncu slave, plavokosa Britney bila je miljenica branda Pepsi. Uz pomoć reklama koje je snimila za ovaj napitak zgrnula je milijune i kupila ranč, no sve je otišlo u dim kad je na istom ranču snimljena kako pijucka Coca Colu.

2. Kate Moss
Apsolutna miljenica modne scene, Kate Moss već je desetljećima na glasu kao zločesta cura, no premda su joj modne kuće uvijek mogle oprostiti pijančevanje i bahate ispade, javno konzumiranje droge jednostavno nije dolazila u obzir. Nakon što su u javnost izašle fotke na kojima Kate šmrče kokain nogirali su je Chanel, Burberry i H&M.

3. Rihanna
Imidž nježne i prirodne Nivea djevojke buntovna Rihanna jednostavno nije mogla zadržati kad su se svjetla na snimanju ugasila. Nakon što je snimila kampanju za Niveu, počela je bombardirati javnost svojim golišavim fotkama te je tako u trenutku izgubila obećane milijune.

Izvor: index.hr