fbpx

Bivšoj trudnoj podstanarki prijetio pred suprugom i djetetom u njezinu domu!

Vlado Jozić je angažirao Alena Buknu i Roberta Žgelu koji već imaju iskustva u “sličnim stvarima”. Iz Vinkovaca su doputovali u Zadar i Jozićevoj bivšoj podstanarki uz prijetnje, tražili pet tisuća eura na ime neplaćene stanarine

Zajedničkim snagama zadarski i vinkovački policajci razriješili su slučaj iznude, a trojica osumnjičenih muškaraca uhvaćeni su i uhićeni u srijedu u Vinkovcima te ih je policija dovela na – “mjesto zločina” u Zadar gdje su završili u prostorijama PU zadarske na kriminalističkom istraživanju.

Kako smo uspjeli saznati, radi se o Vladi Joziću, 57-godišnjaku koji je glavni lik cijele priče i organizator, njegovi pomagači bili su Alen Bukna 42-godišnjak iz Vinkovaca i njegov vršnjak i sugrađanin – Robert Žgela.

Najprije je krenuo “klasičnom” i već uobičajenom metodom zastrašivanja i uznemiravanja telefonom, a onda je uz pomoć dvojice prijatelja krenuo u Zadar i potražio svoju bivšu 32-godišnju podstanarku, sada na njezinoj zadarskoj adresi u Ulici Franje baruna Trenka gdje živi s obitelji. Došli su u njezin dom te joj pred suprugom i malim djetetom prijetili iako je trudna. Tražili su od nje nekoliko desetaka tisuća kuna. No nesretna žena se, unatoč strahu i šoku, uspjela snaći i dokopati svog mobitela te pozvati u pomoć zadarske policajce.

Izvor: Zadarski list