fbpx

Mladić za objedom ubio majku i baku pa uzeo susjedov auto i pobjegao

U obiteljskoj kući u zadarskom naselju Bokanjac, na adresi Pišteljak 12, pronađena su tijela dvije ženske osobe. Zadarska policija vjeruje da se radi o dvostrukom ubojstvu.

“Dojava je zaprimljena u 14:30. Sumnjamo da se radi o nasilnoj smrti”, kazao je za Index Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Glasnogovornik PU zadarske novinarima na terenu naknadno je potvrdio kako se sumnja na ubojstvo, dodavši da se za počiniteljem i dalje traga.

Ubio baku i majku pa pobjegao u ukradenom automobilu

Prema neslužbenim informacijama portala Antena Zadar, za ubojstvo je osumnjičen 23-godišnji L.M., koji je ubio majku i baku, te se trenutno nalazi u bijegu. Dvostruko ubojstvo je, kako se neslužbeno doznaje, policiji prijavio otac obitelji.

S mjesta događaja ubojica je pobjegao automobilom ukradenim od susjeda, kojeg je policija u međuvremenu pronašla. Automobil je pronađen u zadarskoj četvrti Relja, u širem centru grada, gdje je ubojica navodno živio u iznajmljenom stanu. Policija je upala u stan, ali 23-godišnjaka nisu pronašli.

Kakvim je oružjem počinjeno ubojstvo?

Policija još nije objavila kakvim je oružjem 23-godišnjak ubio svoje žrtve. Pojedini lokalni mediji nagađaju da se radi o tupom predmetu, a spominje se i mogućnost da ih je ubio sjekirom.

Susjedi su šokirani dvostrukim ubojstvom na Bokanjcu. Kažu da se radilo o mirnoj obitelji koja nije bila poznata po problematičnom ponašanju, te dodaju kako je sin bio uzoran učenik i student.

Zadarska policija na mjestu događaja provela je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

Izvor: Index.hr