fbpx

Grdović prespavao u policiji nakon što je slupao jaguar vozeći s 2.45 promila

Zadarska pjevačka legenda Mladen Grdović sa svojim je jaguarom sletio s kolnika i udario u zid nedaleko svoje obiteljske kuće u Arbanasima. Napuhao je 2,45 promila alkohola zbog čega je noć prespavao u policijskim prostorijama, a u subotu oko 13 sati priveden je na Prekršajni sud

Zadarska pjevačka legenda, Mladen Grdović, noć sa petka na subotu prespavao je u prostorijama PU zadarske nakon što je u petak oko 18 sati pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću u Arbanasima. Ljubitelj kapljice napuhao je čak 2,45 promila alkohola pa su ga policajci odveli u posebnu prostoriju za triježnjenje, a u subotu oko 13 sati prepraćen je sucu za prekršaje uz optužni prijedlog sukladno Zakonu o prometu.

– U petak oko 18 sati 55-godišnji vozač je iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad svojim vozilom u Ulici Ivana Petanija gdje je potom udario u zid. Utvrđeno je kako je upravljao pod utjecajem alkohola – rekli su nam u dežurstvu Operativno-komunikacijskog centra PU zadarske.

Prema neslužbenim informacijama s Mladenom je u skupocjenom jaguaru u trenutku slijetanja s kolnika bila i njegova supruga Brankica no u PU zadarskoj kazali su kako nemaju saznanja da je itko sjedio na suvozačkom mjestu,. Mladen u nesreći, srećom, nije ozlijeđen. Naš fotoreporter „ulovio” ga je u trenutku kad su ga policajci privodili na Prekršajni sud . Po izrazu njegova lica dalo se naslutiti kako je imao tešku noć.

Grdoviću ovo nije prvi put da izazove prometnu nesreću u pijanom stanju, a ni da prespava u policijskim prostorijama do triježnjenja. Prije nekoliko godina u sličnim okolnostima slupao je skupocjeni Ferrari, a nakon toga i Mercedes.

Koncem 2010. godine Grdoviću je na Prekršajnom sudu suđeno zbog obiteljskog nasilja nakon čega mu je izrečena presuda kojom je kažnjen uvjetnom kaznom od 20 dana zatvora s rokom kušnje na godinu dana, a naloženo mu je i obavezno liječenje ovisnosti o alkoholu. O tijeku liječenja trebao je izvještavati sud, no nije, zbog čega je zadarska policija protiv njega podnijela optužni prijedlog sredinom siječnja 2011. godine.

Posljednji put Grdovića je policija za volanom jaguara u alkoholiziranom stanjuju ulovila u noćnim satima, 9. prosinca 2010. godine, kad je napuhao čak 3,08 promila.

Pjevač je tada zaustavljen u Arbanasima nedaleko obiteljek kuće i mjesta gdje je u petak navečer izazvao prometnu nezgodu. I tada je prespavao u posebnim policijskim prostorijama za triježnjenje nakon čega je priveden na Prekršajni sud. Nedugo potom za tu je noćnu vožnju kažnjen s pet tisuća kuna novčane kazne i oduzimanjem vozačke dozvole na rok od osam mjeseci.

Izvor: ZL