fbpx

HIT KOMAD: Upečatljiv prsluk

Podignite kombinaciju zgodnim prslukom iz high street ponude

Ako se Zara nalazi na prvom mjestu vaše liste najdražih brendova zasigurno ste zamijetili da su za proljeće 2013. godine nametnuli jedan zgodan trend! Pričamo o upečatljivim prslucima koje Zarini dizajneri predlažu u kombinacijama s ležernim komadima poput skinny traperica, sa šarenim košuljama, končanim pletivom i popularnim pamučnim, sportskim majicama.

hit_komad_upeatljiv_prsluk
Zarini prsluci ukrašeni su stakalcima, šarenim kamenčićima, cirkonima i perlama, dolaze u zgodnim modelima i zbilja odličnim kombinacijama boja. Dok ih Zarina ekipa predlaže u kombinaciji sa spomenutim komadima, naš je savjet da ih nosite uz romantične haljine, gležnjače na stabilnu petu i boho šešire. Odlično će izgledati na mini kožne jaknice i isprane traper jakne jer će vaše stare modele učiniti nevjerojatno modernima.

hit_komad_upeatljiv_prsluk1

Uz Zarine prsluke izdvojili smo i dva modela iz H&M-a od kojih se jedan nalazi na TREND odijelima pa morate otputovati do Beča gdje se nalazi najbliži TREND odjel, a drugi bi kroz koji dan trebao stići u naše dućane. Za ležerne varijante zavirite u ponudu Stradivariusa, dok vas jako elegantni modeli čekaju na vješalicama Manga.

stradivarius

z

Izvor: Fashion.hr