fbpx

Nije Zadar tunel da se farba!

U Zadru je predizborna kampanja krenula, za početak indirektno preko jumbo plakata. Još 8. ožujka na panoima su iskrsnuli plakati na kojima se na udaru našao SDP. Naručitelj istih je ostao nepoznat odnosno “skriven” iza poslovne tajne. U petak 19. travnja grad je ponovno oblijepljen ali ovog puta plakatima očitoh antihadezeovskog sadržaja. Na poruke prema kojima se karikirano Plan 21 Kukuriku koalicije odnosi na zaustavljanje Gaženice, bespogovornog slušanja Zagreba i zaustavljanja projekata, stigao je odgovor.

Jedan od plakata oslikan je tunelom na čijem se kraju vidi suncem obasjan Zadar, a u tunelu osoba koja izlazi iz mraka tunela prema obasjanom Zadru popraćena tekstom “NIJE ZADAR TUNEL DA SE FARBA” i s potpisom “SVE SE ZNA” aludirajući izgledom slova na logotip HDZ stranke u rekordnom se roku preko društvenim mreža raširila među Zadranima.

plakat 1

Istovremeno na nekoliko pozicija u gradu Zadru postavljeni su i jumbo plakati na kojima je prikazano primanje mita uz poruku “NIJE MENI NIKAD DOSTA…“.

I ovoga puta naručitelj plakata je nepoznat, međutim sadržaj plakata nedvojbeno sugerira sudionike ovog rata plakatima. Teško je za povjerovati da netko treći želi baciti blato i na jedne i na druge te pri tom ostati anoniman.

Z.B.