fbpx

Sanader ponovno optužio Fiolića da laže; Fiolić: Izvršavao sam vaše naredbe, poput košnje trave…

Ispitivanjem Stjepana Fiolića od strane Ive Sanadera nastavljeno je suđenje u slučaju Planinska, u kojem ih se zajedno s Mladenom Milinarevićem tereti za malverzacije prilikom prodaje zgrade u Planinskoj.

Ivu Sanadera između ostalog, zanimalo je kakve mu je to naredbe davao, što je jučer izjavio Fiolić, na što je Fiolić danas odgovorio da je za njega izvršavao sve što mu je trebalo, od košnje trave, pa do druge pomoći od strane njegovih djelatnika. Sanadera je zanimalo i je li mu poznato da je njegova supruga u razgovoru s jednim saborskim zastupnikom rekla da je on bio prisiljen teretiti Sanadera, na što je Fiolić odgovorio kako ne zna za to.

Sanader je pročitao iskaz Fiolićeva svjedočenja u kojem govori kako mu je po izlasku iz istražnog zatvora Sanader poslao SMS poruku u kojoj je stajalo ‘na muci se poznaju junaci’, a na današnjem svjedočenju Fiolić se sadržaja poruke nije mogaoo sjetiti, no rekao je da je SMS stigao s broja kojim se Sanader znao koristiti.

Inače, i danas je Sanader naglasio kako Fiolić laže te je u nekoliko navrata zaiskrilo na relaciji s Fiolićevim braniteljem, zbog kako je rekla sutkinja, Sanaderovih sugestivnih pitanja.

Fiolić je posvjedočio i kako je Sanader pokušao dogovoriti susrete s njim preko treće osobe nakon izlaska iz istražnog zatvora, na što kaže, nije pristao.

Izvor: Index.hr