fbpx

Suknje proljeće 2013

Ima li ženstvenijeg komada od dobro krojene suknje? Nju ćete lijepo kombinirati uz kušulje, bluze, vestice, twin setove, sakoe, majice… za svaki dan, a uz malo više nakita i nešto jači make up, bez problema u njoj možete nastaviti i u noćni provod.

Za proljeće 2013. godine ‘high street brandovi ponudili su široku lepezu ženstvenih suknji, najrazličitijih dužina, krojeva i uzoraka. Za poslovni look predlažemo vam jednobojne elegantne suknje ‘pencil’ kroja koje možete kombinirati uz isto tako jednobojne ili šarene ženstvene bluzice.

Odličan izbor po povoljnim cijenama ovakvih suknji pronaći ćete u H&M-u. Styling upotpunite dobro krojenim sakoom i cipelama na srednje visoku potpeticu i spremne ste pokoriti muški poslovni svijet.

Za neformalna druženja na kojima i dalje želite biti dotjerane, posegnite za suknjama s floralnim printom. One svakog proljeća ponovno osvajaju gradske ulice, razlika je samo u detaljima. O vama ovisi hoćete li posegnuti za krupnim ili sitnijim uzorkom, realnim ili apstraktnim…

Predlažemo vam suknje punog kruga koji ćestvoriti lijepi volumen i koje tada nosite uz sofisticirani twin set i balerinke za idealan i uvijek poželjan ‘Audrey Hepburn look’.

Suknji se ne morate odreći niti u slobodno vrijeme, poput primjerice dugih šetnji. Za takve prilike birajte traper ili keper suknje u plavim, maslinasto zelenim ili bež varijantama. Kombinirajte ih uz vesele T-shirtice i ‘hoodie’ majice, a na nogama će se idealno uklopiti platnene tenisice poput starki ili startasica.

MediaThumbnailHandler-5.ashx

MediaThumbnailHandler.ashx

MediaThumbnailHandler-3.ashx

MediaThumbnailHandler-1.ashx

MediaThumbnailHandler-2.ashx

MediaThumbnailHandler-6.ashx

MediaThumbnailHandler-4.ashx

Izvor: Moda.hr