fbpx

Top 5 “beauty” proizvoda u travnju

Čini se kako smo dolaskom proljeća meteorološki, a ne samo po datumu, svi živnuli. Predstavljamo vam top 5 kozmetickih proizvoda.

1. KOZMO – Chapter, Label, Body Resort i Stackable

im.ashx

U Kozmo drogerije stigli su sasvim neodoljivi proizvodi. Čak četiri mirisne i zavodljive linije privukle su našu pažnju.

Chapter linija obuhvaća gelove za tuširanje, perle za kupanje, pilinge za tijelo, maslace za tijelo, losione za tijelo i kreme za ruke u zavodljivim kombinacijama Coconut & Monoi, Acai & Hibiscus, Berry & Amaryllis, Lychee & Lotus, te Peach & Orchid.

U liniji Label pronaći ćete gelove za tuširanje, losione za tijelo, maslace za tijelo, sapune za ruke i kreme za ruke u tri verzije – Coconut, Pomegranate i Grapefruit. Linija Body Resort donosi gelove za tuširanje, losione za tijelo, pilinge za tijelo, kreme za ruke i mirisne vodice za tijelo s mirisima Coconut, Pear, Mango, Guava i Figs. Kozmo novitete zatvaramo s linijom Stackable koja sadrži gelove za tuširanje, mlijeka za tijela, te mini pakiranja istih u varijantama Peony, Poppy, Fruity, Exotic, Blossom, Lily i Spicy.

Maloprodajne cijene: 9,99 kn do 49,99 kn

2. NIVEA BB dnevna krema

im-1.ashx

Ovaj mjesec stigla nam je i nova Nivea BB krema 5-u-1 koja kombinira kvalitete nekoliko proizvoda i pruža idealnu kombinaciju njege, zaštite i uljepšavanja. Osim toga, korištenjem ove kreme štedite dragocjeno vrijeme.

Nivea BB formula ujednačava ton kože i smanjuje vidljivost pora; prekriva nepravilnosti poput crvenila, znakova umora, podočnjaka, pigmentacija i sitnih bora; osvjetljava ten i ističe prirodni ton kože; pruža laganu i brzo upijajuću hidrataciju; te štiti od štetnih utjecaja sunca i preuranjenog starenja zaštitnim faktorom SPF 10.

Nivea BB krema sadrži inovativni Hydra IQ sastojak, provitamin B5 i shea maslac. Polikromatska tehnologija i korištenje mikro-pigmenata te različitih nijansi smeđe, crne, žute i crvene daje koži lagani ton koji odgovara onom prirodnom. Blago odmjerena mješavina pigmenata i bezbojnih minerala omogućava ravnomjerno nanošenje i savršeno prekrivanje nepravilnosti i crvenila. NIVEA BB krema dostupna je u dvije varijante: svijetla i srednje do tamna.

Preporučena maloprodajna cijena (50 ml): 54,80 kn

3. MAYBELLINE “butterfly look”

im-2.ashx

Maybelline nam ovog proljeća otkriva novi zavodljiv izgled očiju nazvan “butterfly look” kojeg karakteriziraju širom raširene i voluminizirane trepavice i naglašeni potezi tuša za oči. Ovaj look postiže se novim L’Oreal Paris proizvodima – False Lash Wings maskara i tuševi za oči: Superliner Silkissime i Superliner Blackbuster.

Nova maskara False Lash Wings podarit će očima senzualan pogled, jer njena vlakna zahvaćaju svaku trepavicu.

Na taj način daju im spektakularan volumen, a patentirana, asimetrična četkica produljuje trepavice u smjeru vanjskog kuta oka. Novi efekt umjetnih trpavica čini ih širom raširenima, poput leptirovih krila. Senzualnost pogleda naglašena je zahvaljujući novim Superlinerima – tuševima za oči. SuperLiner Silkissime zahvaljujući svojoj tankoj olovci izuzetno glatke, svilenkaste strukture, stvoren je za sofisticirane linije, dok se za hrabrije poteze preporuča SuperLiner Blackbuster koji se odlikuje intenzivno crnom bojom, te izvanredno oblikovanim vrhom markera.

Preporučena maloprodajna cijena: maskara 106,90 kn, tuševi za oči 77,90 kn svaki

4. AUSSIE proizvodi za kosu

im-3.ashx

Dolazak australskih Aussie proizvoda na hrvatsko tržište iščekivalo se poput pravog čuda. Naime, ovaj brand poznat je po svojim šamponima, balzamima i tretmanima za kosu, posebice po proizvodu Aussie 3 Minute Miracle kojeg nazivaju čudotvorcem s velikim Č.

Riječ je o jedinstvenoj formuli s ekstraktom australske melem-metvice koja zaglađuje kutikule i njeguje kosu izvana i iznutra. Aussi na hrvatsko tržište donosi linije za suhu i oštećenu kosu, obojanu kosu, slabu i tanku kosu, dugu kosu i za svakodnevno korištenje.

Australsko ulje makadamije, melem-metvica, divlja breskva, “klokanova šapa” (biljka Anigozanthos Flavidus), hmelj, te ekstrakti planinskih biljaka s australskih Modrih planina samo su dio sastojaka proizvoda Aussie linija koje će osvojiti svaku pravu zaljubljenicu u lijepu i njegovanu kosu. Osim toga, valja naglasiti kako su Aussie proizvodi u hrvatskoj dostupni samo u DM-u.

Preporučene maloprodajne cijene: šamponi (300 ml) 49,90 kn, balzami (250 ml) 49,90 kn i tretmani (250 ml) 59,90 kn

5. iWHITE Instant udlage za izbijeljivanje prirodnih zubi

im-4.ashx

Želite li blistav osmijeh u svega 5 dana, onda će vas (baš kao i nas) oduševiti novi iWhite Instant proizvod za izbijeljivanje prirodnih zubi. iWhite Instant je proizvod za izbjeljivanje prirodnih zubi jednostavan za uporabu i siguran za zube, bez peroksida i klinički dokazan.

Pakiranje obuhvaća 10 mekanih i fleksibilnih udlaga za izbijeljivanje koje su namijenjene za kućnu uporabu i valja ih držati samo 20 minuta na dan za instant rezultate, a neposredan učinak vidljiv je već nakon prve primjene. Mogu se koristiti 5 dana za redom za još bolje rezultate.

Naime, zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji tankoga filma kristaliziranoga kalcija ovaj inovativan i jednostavan sustav omogućuje neposredan učinak prirodnoga izbjeljivanja za do 8 nijansi bjelje zube. Udlage su univerzalne veličine, prethodno napunjene aktivnim gelom i higijenski vakuumski pakirane, te oblikovane tako da izbjeljuju i prednje i stražnje zube. Za razliku od ostalih proizvoda za izbijeljivanje zubi, iWhite Instant omogućuju instant izbjeljivanje zubi i aktivno uklanjaju mrlje, zubne naslage i jačaju zube.

Preporučena maloprodajna cijena: 229,00 kn

Izvor: Moda.hr