fbpx

Bilića podržali Stanislav Antić i Stanko Banić

Iza Ive Bilića, kandidata za zadarskog gradonačelnika, te Sabine Glasovac i Ljiljane Klarin, kandidatkinja za njegove zamjenice, stali su SDP s HNS-om, HSLS-om, DSU i Lista zelenih. To su jučer u foyeru Hrvatskog narodnog kazališta pokazali članovi i simpatizeri ovih stranaka, među kojima brojna Zadranima poznata lica.

Stanislav Antić, osnivač tvornice SAS i kapetan Stanko Banić, umirovljeni predsjednik Uprave Tankerske plovidbe, kao simboli rasta zadarskog gospodarstva iz nekih minulih, ali ne zaboravljenih vremena, jučer su u kazalištu došli dati podršku koaliciji koja na izbore ide pod geslom »Zadre idemo u promjene«. Javnu podršku koaliciji su izrazili i prof. dr. Miro Morović, prof. dr. Ivica Maštruko, dr. Tomislav Košta te Bianka Pavin i Ivo Karamarko.

Kandidat za gradonačelnika Ivo Bilić najavio je kraj plemenske ekonomske politike u Zadru koja je grad dovela ispod prosjeka razine BDP-a u Hrvatskoj.

– Možete li zamisliti, Stanislave i Stanko, da Zadar više nema nijednog poduzeća koje se nalazi u prvih 100 tvrtki Hrvatske?, upitao je Bilić dvojicu poznatih gospodarstvenika.

– Naš cilj je da Zadar postane centar europeizacije Hrvatske, poručio je Bilić.

Izvor: Zadarski list