fbpx

HDZ se prepoznao u korupciji i farbanju tunela, Sabina Glasovac: “Svak’ se češe gdje ga svrbi”

Dana 16. Svibnja 2013. godine u 10:01 sati na redakcijske e-mailove portala ZDNews stigao je upit Gradskog izbornog povjerenstva o tome “tko je naručio i platio objavu bannera sa tekstom “Nije meni nikad dosta“ i “Nije Zadar tunel da se farba“ na našem portalu. Naime Gradski odbor HDZ-a žalio se Gradskom izbornom povjerenstvu radi navodnih neprimjerenih sadržaja.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Zadra moli da nas hitno izvijestite na način da navedete tko je naručio i platio objavu bannera sa tekstom “Nije meni nikad dosta” i “Nije Zadar tunel da se farba”, a koji su baneri objavljeni na Vašim web stranicama. Još jednom molimo za hitnost u postupanju u vidu davanja odgovora.

S osobitim poštovanjem.

Unaprijed zahvaljujemo,

Potpredsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Grada Zadra
Boris Radman, v.r

Pedesetak minuta kasnije, stigao je novi e-mail iz GIP-a:

Poštovani!

Povodom usmenog razgovora s g. Hrvojem Bajlom, i glede njegovog usmenog traženja glede dopune našeg upita, izvješćujemo Vas da nam je upit potreban radi donošenja odluke povodom prigovora Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice.

Molimo doista za izrazitu hitnost u postupanju.

Unaprijed zahvaljujemo,Potpredsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Grada Zadra Boris Radman, v.r

Sabina Glasovac: Svak’ se češe gdje ga svrbi

Za komentar vezano za prijavu HDZ-a radi oko navodno uvredljivog sadržaja kojega je SDP plasirao na jumbo plakate i lokalne portale, za komentar smo upitali Potpredsjednicu GO SDP i kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika, Sabinu Glasovac.

– Znakovito je da se jedino zadarski HDZ prepoznao u porukama Nije Zadar tunel da se farba i Nije meni nikad dosta. Očito je da se stara narodna poslovnica Svak’ se češe gdje ga svrbi pokazala istinitom – kazala je Glasovac za ZDNews.hr.

Izvor: ZDnews.hr