fbpx

Mladen Grdović iz zadarske bolnice: Brankica je postupila pametno kad me prijavila policiji

Pjevač se trenutačno nalazi na odjelu psihijatrije Zadarske opće bolnice, prima infuziju, a u sobi boravi sam. Osjeća se dobro, odlučan u namjeri da piću zauvijek kaže zbogom, najviše zbog svojih najmilijih, ali i vjerne publike.

“Prije svega, moram reći da se dobro osjećam, iako imam aritmiju srca, i primam infuziju. U zadnja dva mjeseca promijenio sam 50 aviona, već 34 godine ne spavam, tako da mi sad jako odgovara mir, koji mi je prijeko potreban. Nisam na nikoga ljut, iako novinari uporno žele od mene napraviti pijanca i nasilnika, i zaista mi nije jasan taj linč protiv mene. Zašto se ne okome na neke moje kolege i glumce koji su teški narkomani, stalno su po Italiji na liječenju. Sve se zna, a nitko neće da piše o tome, nego udri po Mladenu Grdoviću. Ako sam nešto i razbio, razbio sam svoje. Tako su smjestili i Melu Gibsonu. Svi znamo kako je to završilo”, rekao nam je pjevač koji se javno želio zahvaliti i zadarskoj policiji.

“Bili su jako korektni prema meni, dali su mi jesti, i odnosili se prema meni zaštitnički”, ističe pjevač koji kaže da je njegova supruga Brankica napravila pravu stvar kad ga je prijavila policiji, te da se svakodnevno čuju.

“Postupila je pametno. Vidjeli smo se nakon toga, i sve je isto kao i prije. Moram samo napomenuti da nikakvog fizičkog obračuna tu nije bilo. Radilo se o prepirci. Ali Bože moj, u kojoj obitelji toga danas nema? Moja supruga i ja se volimo. Već smo 22 godine zajedno, i bit ćemo cijeli život. Pa da sam neki nasilnik, ne bi Brankica živjela sa mnom. Bevanda je za mene završena, zbog Brankice, moje kćerke Sare i publike. Ali i zbog inata. Ne želim dozvoliti da se itko izruguje s mojim imenom niti završiti kao moj prijatelj Dino Dvornik”, kaže pjevač kojeg je jako pogodilo kad je čuo da mu je i prijatelj Vinko Coce u bolnici.

“Eto, dva najveća pjevača su trenutačno na bolesničkom krevetu. Čuo sam se s Vinkom. Oboje smo zaplakali i nismo mogli govoriti”, ispričao nam je Mladen koji je svojoj publici poručio da se ne brine za njega, jer će se uskoro vratiti jači i čvršći nego ikad.

Izvor: Index.hr