fbpx

Predstavljanje Erasmusa mladim zadarskim poduzetnicima

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Zadar organizira predstavljanje pod nazivom „Erasmus za mlade poduzetnike- početnike”, Međunarodni program mobilnosti među europskim poduzetnicima, u utorak 14. svibnja s početkom u 11 sati u HGK – Županijska komora Zadar.

Projekt Erasmus, te kako se uključiti i ostvariti razmjenu, predstavit će g-đa Vesna Torbarina, voditeljica projekta Erasmus za mlade poduzetnike i g. Ino Buljan, kontakt osoba za razmjenu poduzetnika u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

HGK u suradnji s međunarodnim partnerima uključila se u projekt Erasmus koji je namijenjen poduzetnicima početnicima i onima koji to žele tek postati.

Početnici će imati priliku proširiti svoje radno iskustvo, u trajanju od 1-6 mjeseci, uz iskusnijeg i već etabliranog poduzetnika iz neke zemlje Europske unije te naučiti kako voditi i razvijati vlastito poslovanje.

Isto tako, u projekt se mogu uključiti i hrvatski uspješni poduzetnici koji bi bili domaćini poduzetnicima početnicima iz drugih europskih zemalja čime im se pruža mogućnost internacionalizacije vlastitog poslovanja. Projekt financira Europska unija sredstvima EU programa CIP – za konkurentnost i inovacije.

Izvor: Zadarski list