fbpx

Proljetni komadi na točkice

Jedan od onih detalja kojeg se nikako ne možemo zasititi, bez obzira na sve trendove koji dolaze i prolaze, definitivno su polka točkice. Iz sezone u sezonu, točkice su šarmantni uzorak koji čini razliku, a pronaći ćete ga i ovog proljeća u većini trgovina s brzom modom.

Velike i dramatične ili minijaturne i decentne, točke svakom looku daju na nježnosti, a nerijetko nas vraćaju i u djetinjstvo, kada su naši omiljeni komadi nosili ovaj primjetan detalj. Stylinzi u znaku točkica vrlo su simpatični, a ove sezone možete birati nekoliko načina kako ih uklopiti u vašu postojeću garderobu.

dot1

Univerzalni komad svakako jest točkasta haljina, koju ćete moći upotpunjavati po želji i prema vlastitim stilskim preferencijama, bilo da ostatak vašeg stylinga čine blejzer, cipele ili nakit. Osim haljina, tu su i hlače na polka točkice, jedan od hit proljetnih komada, kojeg ćete moći izabrati u nekoliko varijanta – od tajica, preko skinny jeansa pa sve do hlača ležerna kroja.

dot2

Još jedan chic detalj svake kombinacije prozračne su bluze na točkice, a uvijek možete birati i točkaste detalje – naši high street brandovi nude vam odlične modele platnenih tenisica i balerinki, kao i torbe, marame i sunčane naočale na točkice.

dot3

bershka

 Izvor: fashion.hr