fbpx

Sabina Glasovac: “Za Zadar ja dao bih sve, ja im poručujem – Zadru vi uzeli ste sve”( FOTO )

Veliki predizborni skup sinoć je na Trgu pet bunara organizirala Koalicija za promjene, a odazvalo mu se preko 1000 Zadranki i Zadrana. Uz poruku – Zadre idemo u promjene obratio im se kandidat za gradonačelnika Ivo Bilić sa svojim zamjenicama, Sabinom Glasovac i Ljiljanom Klarin, ministar obrane Ante Kotromanović, te predsjednik SDP-a i predsjednik Vlade Zoran Milanović.

Ivo Bilić progovorio je o politici kojom je zadnje 23 godine upravljano u Zadru. U tom periodu nije otvorena niti jedna proizvodna tvrtka s brojem zaposlenih većim od 50 radnika. Rezultat toga je ogroman broj nezaposlenih, a grad je danas ispod hrvatskog prosjeka po BDP-u i to za 17%.

‘Uništenjem gospodarskog simbola Zadra te rasprodajom imovine obogatili su se pojedinci, a niti jedno novo radno mjesto nije otvoreno. Dosta je plemenske politike i osiromašenja Zadra. Zadru je sada potreban gradonačelnik koji je stručnjak u ekonomiji i financijama. Rušit ću administartivne barijere koje stoje na putu novim investitorima i koristit ću fondove Europske Unije. Dosta je straha, ucjena, laži i obmana. Nemojmo izgubiti još 4 godine. Zadrani, vrijeme je, izađite na izbore!’, poručio je Ivo Bilić.

Premijer Zoran Milanović podsjetio je kako je većinska volja birača u Zadru na predsjedničkim, parlamentarnim i izborima za EU parlament bila na strani SDP-a.
‘Davanjem svojeg glasa dajete dio sebe. U Zadru žive slobodni ljudi i neka tako glasaju, neka takav bude njihov izbor. U Zadru nema utvrda. Ako želite Zadar u Europi, ako želite uspjeh i bogatstvo – birajte Koaliciju za promjene!’, naglasio je Zoran Milanović.

Sabina Glasovac podsjetila je kako je u nedjelju, 19 svibnja dan odluke. Istaknula je kako je dosadašnja vlast podijelila građane na one prvog i drugog reda, ostavila milijunske dugove u gradskoj blagajni, dok su građani ti koji otplaćuju kredite. Lošim poslovanjem i malverzacijama uništila je i najveću svetinju ovog grada – KK Zadar.

‘Mi nudimo priliku za promjene. Želimo raditi za ovaj grad i volimo ovaj grad. Oni koji su ga doveli do ruba ponora danas su toliko drski da se smiješe sa jumbo plakata s porukom – Za Zadar ja dao bih sve. A ja im poručujem – Zadru vi uzeli ste sve. I nećemo dopustiti da nam uzmete i sljedeće 4 godine!’, jasna je bila Sabina Glasovac.

Skup1

Skup3

Skup4

Skup5

Skup7

Skup8

Z.B.