fbpx

Bepo: Revanširat ću se Talijanu kad se sretnemo

Povratak srebrnog junaka Josipa Bepa Filipija u Zadar iz turskog Mersina, gdje se održavaju Mediteranske igre, obilježen je konferencijom za medije održanom u Caffe baru Chiuhuaua. Filipi je pred medije izašao u društvu predsjednika Boksačkog saveza Hrvatske Roberta Pauletića, izbornika Hrvatske boksačke reprezentacije Marija Šivolije i svojih trenera iz kluba Zlatne rukavice Edija Miloševića i Marija Nikolića i predsjednika kluba Petra Kneževića.

Josip Bepo Filipi koji nije skrivao zadovoljstvo s postignutim rezultatom i svom pažnjom koja je ovih dana usmjerena na njega.

– Zahvaljujem svima od reda. Od predsjednika Saveza, preko izbornika pa sve do mojih trenera u klubu. Ovo je veliki uspjeh svih nas, a ne samo moj. Izuzetno sam zadovoljan svime što mi se dogodilo posljednjih dana. Dojmovi su odlični, kao sudioniku tako velikog natjecanja, a posebno kao nositelju medalje u sportu u kojem dugi niz godina nije osvojeno neko odličje na velikim natjecanjima. Stvarno je bilo sve super u Turskoj. Trudio sam se maksimalno da odradim cijeli turnir što bolje, iako sam imao najteži ždrijeb i najviše mečeva od svih boksača. Na kraju kad sve zbrojim i kad vidim kakve sam protivnike imao ispred sebe mogu reći da sam zaslužio tu srebrnu medalju. Postoji određeni žal za zlatom, jer sam imao dobre šanse u tom meču protiv Talijana. Tehnički sam ga nadboksao, no upravo je nedostatak snage zbog mnogo mečeva bio uzrok da je na kraju za nijansu bio bolji. No ako se susretnemo na Svjetskom prvenstvu u Kazahstanu, siguran sam da ću ga uspjeti pobijediti – kazao je Filipi.

 Izvor: Zadarski list