fbpx

Edi Škovrlj se vraća za šefa HRT centra Zadar, Majda Mikulandra otišla

Edi Škovrlj (49) poznati zadarski novinar nakon šest godina rada u Zagrebu, ovih se dana vraća kući jer je imenovan za šefa, odnosno rukovoditelja Odjela Hrvatske radiotelevizije Centra u Zadru.

Kao što je javnosti već poznato, riječ je o novom konceptu i moglo bi se reći, preustroju HRT-a po kojem se sada pod »istu kapu« stavljaju i radio i televizija i tzv. novi mediji pa je tako tendencija da HRT preraste u agenciju i svojevrsnu »tvornicu vijesti« koja bi svoje proizvode u što skorijoj budućnosti mogla prodavati i drugim medijskim kućama.

Tako naš poznati novinar Edi Škovrlj postaje šef Informativno medijskog servisa, odnosno kako ga kolege već i zadirkuju – »zadarski Zoran Šprajc« te rukovoditelj Hrvatskog radija Studija u Zadru i zadarskog TV centra.

Još jedna novost o kojoj se ovih dana u Zadru puno priča, osobito među kolegama novinarima jest i odlazak popularne televizijske novinarke, Majde Mikulandre (43).

Ona je nakon gotovo 20 godina rada, odlučila otići iz branše i s televizije te je još sredinom prošloga mjeseca potpisala sporazumni raskid Ugovora o radu s matičnom kućom. Mikulandra se, kako smo saznali, na ovaj korak odlučila iz privatnih razloga i odluka u njezinu slučaju, nije donesena »preko noći«.

Izvor: Zadarski list