fbpx

Miočić: Bit ću samo prijelazno rješenje

Od mene se očekuje da budem tehničko rješenje do dolaska novog direktora i mislim da je u redu da pomognem klubu u ovoj situaciji – kaže Miočić

Odlaskom Marina Čačića s mjesta direktora Košarkaškog kluba Zadar, s kojega je službeno odstupio u četvrtak, klub je odmah morao pronaći privremeno rješenje, s obzirom na to da kao športsko dioničko društvo mora imati nekoga na toj funkciji, što nije bio slučaj dok je djelovao kao udruga građana. Pronašao ga je u Josipu Miočiću, voditelju dvorane Krešimir Ćosić, koji o tome kaže.

– Ja sam prijelazno rješenje od raspisivanja do završetka natječaja za izbor novog direktora. Do mene je došlo samim time što sam, kao voditelj dvorane, upoznat s radom kluba i s obzirom na to da se tu igraju sve utakmice, indirektno sam uključen kao servis kluba. Dogovorili smo se da to odradimo i to je sve.

Miočić praktički neće ni ulaziti u operativni rad kluba u ovom kratkom razdoblju, koje ne bi trebalo biti duže od mjesec dana.

– Od mene se očekuje da budem tehničko rješenje do dolaska novog direktora i mislim da je u redu da pomognem klubu u ovoj situaciji – kaže Miočić, koji ostaje i na svom radnom mjestu voditelja dvorane.

Vršitelj dužnosti direktora potvrdio je da ima zainteresiranih za natječaj za novog direktora.

– Ne znamo točan broj, ali sigurno će biti kandidata. Natječaj će trajati 15 dana i onda idu razgovori pa donošenje odluke – zaključio je Miočić.

Vršitelj dužnosti direktora potvrdio je da ima zainteresiranih za natječaj za novog direktora, te dodao da se on neće kandidirati za tu funkciju.

Izvor: Zadarski list