fbpx

Napokon Porsche koji si možete priuštiti!

Dobra vijest; Porsche je konačno predstavio vozilo koje će moći priuštiti čak i oni plićih džepova. Loša vijest: Vjerojatno nećete moći stati u njega.

Njemački proizvođač luksuznih automobila proizveo je Go-Kart, maleni automobil na pedale namijenjen djeci uzrasta od pet do osam godina. Cijena mu je 900 dolara (oko 5.000 kuna). Dakle, namijenjen je ipak za djecu bogatuna.

Na Porscheovim web stranicama stoji da se u ovo mini-vozilo može smjestiti dijete visine do 1,5 metra i težine do 50 kilograma.

Luksuzni automobil dug je 1,5 metra i Porscheovi inženjeri su ga s pažnjom oblikovali. Kompanija ga opisuje riječima “novi vrhunac u dječjem programu Porsche Lifestyle kolekcije”.

Ovo sigurno nije dječji automobil u kakvom se nekoć vozio vaš otac. Automobil je opremljen kompozitnim felgama, cjevastim čeličnim okvirom, podesivim sjedalom, gumama na napuhavanje i dvostrukim sustavom kočenja (tradicionalna papučica kočnice plus ručna kočnica), kako bi “osigurao optimalno zaustavljanje”.

U kompaniji kažu da se njihovo karting vozilo temelji na Porscheovim “inteligentnim performansama”, premda auto nema motor, ali sve ostalo je na nivou Porscheove kvalitete i luksuza.

Izvor: net.hr