fbpx

Policajac u Hrvatskoj Kostajnici automatskom puškom ubio bivšu suprugu i njezinog novog partnera!

40-godišnji muškarac je jučer navečer, na kupalištu pored sela Graboštani kod Hrvatske Kostajnice, iz vatrenog oružja ubio 45-godišnjeg muškarca i 39-godišnju ženu, izvjestila je policija.

40-godišnjak koji je počinio ubojstvo inače je policijski službenik. Prema prvim informacijama, on je automatskom puškom sinoć oko 21 sat ubio svoju suprugu, koja ga je ostavila, i njezinog novog 45-godišnjeg partnera.

Presreo je automobil u kojem su se nalazile žrtve i troje djece – dvije djevojčice u dobi od osam i devet godina ( koje je 39-godišnjakinja rodila u braku s ubojicom) te 17-godišnji sin ubijenog muškarca. 40-godišnjak je iz prtljažnika svog automobila izvadio automatsku pušku i počeo pucati po automobilu u kojem su se nalazile žrtve.

“Iz gepeka svog automobila 40-godišnjak je izvadio automatsku pušku i u drugo vozilo ispalio više hitaca. Od zadobivenih ozljeda 39-godišnjakinja i 45-godišnjak su preminuli na mjestu događaja, dok djeca nisu ozlijeđena. Osumnjičeni, koji je uhićen, policijski je službenik Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova, a preminula je osumnjičenikova bivša supruga”, istaknula je Mezak-Dolenčić iz sisačko-moslavačke policije.

Ubojstvo je počinjeno ilegalnim oružjem jer je službeno vatreno oružje oduzeto zaposleniku policije koji je zbog problema u obitelji već stegovno odgovarao, izjavio je u Zagrebu ravnatelj policije Vladimir Dominić. Ubojica je radio u MUP-u u upravi za posebne poslove sigurnosti na čuvanju objekata i imao je problema u obitelji, zbog čega je već stegovno odgovarao i bio suspendiran.

Osumnjičeni je uhićen.

Izvor: Index.hr